NaslovnicaDobitnici nagradne igreTHOMY nagradna igra: Za najbolji roštilj, THOMY je to

THOMY nagradna igra: Za najbolji roštilj, THOMY je to

Trajanje:

THOMY nagradna igra traje od 02.05.2022. godine i traje do 31.05.2022. godine (uključivo), a odnosi se na sva maloprodajna mjesta na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Dobitnici

Dobitnici Thomy nagradne igre se nalaze na dnu stranice koja se nalazi OVDJE

Nagrade:

  • 25 x WEBER Okrugli roštilj s poklopcem (svaki roštilj je u vrijednosti od 2.799,00 kn, PDV uključen)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robne marke THOMY.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. Kupiti bilo koji THOMY proizvod koji je uključen u nagradnu igru kako je navedeno u pravilima, u bilo kojem maloprodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i prijaviti se na jedan od načina:
  2. Poslati SMS sa sljedećim podacima: THOMY, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777.
    ili
    Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Prijavom na jedan od gornjih načina (slanjem SMS-a ili ispunjavanjem Internet obrasca) sudionik ulazi u nagradno izvlačenje.

  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade. Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.
  • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 02.06.2022. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 02. svibnja do 31. svibnja 2022. godine (uključivo).

Izvlačenja će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka i Internet prijava u gore navedenom periodu.

Valjanim sudionikom se smatra osoba koja je kupila proizvode uključene u nagradnu igru u periodu trajanja nagradne igre i za to ima dokaz u obliku valjanog originalnog računa koje je izdalo maloprodajno mjesto, te poslala valjanu SMS prijavu ili se prijavila putem Internet obrasca na www.nestle.hr u predviđenom periodu.

Javno izvlačenje dobitnika nagrada odvija se u sjedištu priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije sastavljene po izboru priređivača.

Objava dobitnika

Imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Priređivač će telefonski obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi i načinu preuzimanja nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci dobitnika ili prijavi putem web obrasca. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će poslati ostale nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja minimalno jednog THOMY proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.
Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem web obrasca. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i Priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Pravila Thomy nagradne igre

Za detaljna pravila Thomy nagradne igre posjetite nestle.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE