Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceTic Tac nagradna igra: Osvježi svoje ljeto!

Tic Tac nagradna igra: Osvježi svoje ljeto!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Tic Tac nagradna igra traje od 01.06.2024. do 20.07.2024.

Nagrade:

  • 15 x paket aranžmana za 2 osobe za odlazak na festival Lollapalooza u Berlinu (svaki pojedini paket aranžman sastoji od dvaju ulaznica za festival Lollapalooza Berlin od 7.9. do 8.9.2024. te dvije avionske karte, smještaja za dvije osobe u Hotelu s 3*od 7.9.-9.9.2024. i putnog zdravstvenog osiguranja za vrijeme trajanja festivala).

Mjesto održavanja

Sva prodajna mjesta na teritoriju Republike Hrvatske

Priređivač:

Ferrero d.o.o., Radnička cesta 39, Zagreb, OIB 00356483075

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim djelatnika Priređivača, Izvršitelja, Pružatelja tehničke podrške i članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu u RH kupiti bilo koje pakiranje Tic Tac proizvoda.
  2. Prijaviti sudjelovanje ispunjavanjem obrasca na www.tictac.com. Potrebno je unijeti broj računa, ime i prezime, adresu (ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto), e-mail adresu i kontakt telefon.
  3. Račun sačuvati do kraja nagradne igre

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika bit će održano 22.7.2024. u uredskom prostoru pružatelja tehničke podrške. Izvlačenje će biti provedeno elektroničkim putem, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobitku, u roku od 8 dana od dana izvlačenja, e-mailom, SMS-om ili telefonskim pozivom. Popis dobitnika nagrada bit će objavljen na internetskoj stranici www.tictac.com u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade (punoljetne fizičke osobe) u roku od 10 dana od obavijesti o dobivenoj nagradi moraju dostaviti osobne podatke na obrascu dostavljenom od strane Priređivača, kao i osobne podatke druge osobe koja će koristiti nagradu.

Oglasi

Nagrade će dobitnicima i osobama koje će koristiti nagradu biti poslane emailom ili kurirskom službom u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.
Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći preuzeti u roku od 8 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Dobitnik gubi pravo na nagradu, u slučaju da on i/ili druga osoba koja će uz dobitnika koristiti nagradu ne pošalju, odnosno odbiju dati tražene osobne podatke u navedenom roku.

Napomena za dobitnike

  • Promjene podataka o osobama koje će koristiti nagradu moguće je raditi do najkasnije 30 dana prije održavanja Lollapalooza.
  • Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti osoba koju je dobitnik ovlastio za preuzimanje nagrade.
  • Nagradu je moguće prenijeti na dvije punoljetne fizičke osobe koje će koristiti nagradu koje također svoje podatke dostavljaju putem potpisanog obrasca koje dostavlja Priređivač. Navedene dvije osobe koje će koristiti nagradu ne mogu dalje prenositi korištenje nagrade.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.tictac.com

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x