NaslovnicaDobitnici nagradne igreTifon nagradna igra za automobil Mercedes GLA 180

Tifon nagradna igra za automobil Mercedes GLA 180

Trajanje:

Nova Tifon nagradna igra je na stranici www.nagradnaigra.com.hr/tag/tifon/

Tifon nagradna igra se provodi 2.5.2022. do 10.7.2022. na prodajnim mjestima Tifona na području Republike Hrvatske.

Dobitnici

Dobitnici Tifon nagradne igre se nalaze na OVOJ STRANICI

Nagrade:

Glavna nagrada:

  • 1 x Automobil Mercedes GLA 180

Tjedne nagrade:

  • 10 x 12.000 kuna na Tifon poklon kartici (1 kartica tjedno)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri:

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske, osim djelatnika priređivača i tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Tifon prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupovinu bilo kojeg EVO goriva III LPG-a (autoplina), u bilo kojem iznosu.

Broj računa prijave na jedan od dva načina:

  1. Slanjem SMS poruke sadržaja: TIFON, broj fiskalnog računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777.

    Primjer poruke: TIFON, 12345/037T/1, Ivan Horvat, Zadarska ulica 80, 10000 Zagreb
    (Cijena jednog SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.)

    ili
  2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.tifon.hr

VAŽNO!

Ako je na prijavljenom računu kupljeno EVO Premium gorivo, prijava će u izvlačenju sudjelovati dvostruko (broj računa će biti provjeren računalnim putem te će prijava automatski biti dva puta upisana u bazu podataka za izvlačenje dobitnika).

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će se kao takva naplatiti od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje i objava dobitnika:

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada biti će održano svake srijede, odnosno 11.5., 18.5., 25.5., 1.6., 8.6., 15.6., 22.6., 29.6., 6.7. te 13.7.2022. U izvlačenju dobitnika za tjedne nagrade sudjeluju sve prijave primljene u prethodnom tjednu (ponedjeljak 00:00 do nedjelje 23:59 sati).

Izvlačenje glavne nagrade biti će 13.7.2022.


Izvlačenje dobitnika biti će održano u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Na izvlačenju glavne nagrade biti će prisutan i javni bilježnik, a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Objava imena dobitnika

Imena svih dobitnika biti će objavljena u roku od 8 dana od dana izvlačenja na stranici www.tifon.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila Tifon nagradne igre

Za detaljnija pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE