Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloNa Tifonu toči i u Volvo S60 uskoči

Na Tifonu toči i u Volvo S60 uskoči

Oglasi

tifon-toci-volvo-vozi-nagradna-igraNagradna igra održava se na svim Tifon benzinskim servisima u Republici Hrvatskoj u vremenskom periodu od 15.12.2011. do 29.02.2012. i ima samo jedno kolo.

Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske (u nastavku RH), ukoliko za vrijeme trajanja nagradne igre u
razdoblju od 15.12.2011. godine do 29.02.2012. godine na  bilo kojem  Tifon  benzinskom servisu na području RH ostvare
sljedeće kriterije:
Za ukupnu kupnju bilo koje vrste goriva ili robe široke potrošnje u vrijednosti minimalno 50,00 kn kupac stječe pravo na jedan nagradni bod (u nastavku bod). Na blagajni kupac dobiva bod otiskom žiga u karticu za bodove (u nastavku kupon) koju može preuzeti na Tifon benzinskom servisu. Ako je iznos na računu veći od spomenutog iznosa, po istom računu se može ostvariti pravo na više bodova sukladno sljedećoj tablici.

tiffon-toci-volvo-vozi-nagradna-igra-tablica

Oglasi
Oglasi

Kada kupac prikupi na jednom kuponu 10 bodova ostvaruje pravo samo na kupnju artikala iz Philips asortimana po promotivnim maloprodajnim cijenama, a da bi kupac ostvario pravo na kupnju artikala i iz Garmin asortimana po promotivnim maloprodajnim cijenama potrebno je prikupiti na jednom kuponu 15 bodova. Sa popunjenim kuponom kupac ima pravo kupiti jedan ili više artikala sa promotivne prodaje. Zamjena bodova za kupovinu artikala iz Philips i/ili Garmin asortimana po promotivnim cijenama traje zaključno do 29.02.2012. (ili do isteka zaliha). Bodove je moguće sakupljati do 29.02.2012. Kupnjom jednog od artikla iz Philips i/ili Garmin asortimana kupac stječe pravo na sudjelovanje u izvlačenju glavne nagrade (automobil Volvo S60). Tifonov djelatnik na blagajni izdaje kopiju računa kupljenog artikla iz Philips i/ili Garmin asortimana koji je kupac dužan priložiti uz kupon (kao potvrdu da je kupio jedan od artikala iz Philips i/ili Garmin asortimana) sa sakupljenim bodovima, u koji je prethodno upisao tražene podatke: svoje ime i prezime, adresu stanovanja, telefon i e-mail adresu (ako ista postoji) te kupon zajedno sa računom ubacuje u kutiju za nagradnu igru najkasnije  do  29.02.2012.,  na bilo kojem Tifon benzinskom servisu u RH.

tiffon-philips-proizvodi

Svaki sudionik  nagradne igre može ubaciti u kutiju za  nagradnu igru neograničeni broj   ispravno popunjenih kupona sa
priloženom kopijom računa . Svi neispravno popunjeni ili nepotpuni kuponi automatski se isključuju iz završnog izvlačenja.

GLAVNA NAGRADE: 1 x AUTOMOBIL Volvo S60

Javno izvlačenje nagrade održat će se u sjedištu priređivača na adresi Alexandera von Humboldta 4/V, u četvrtak 15. ožujka 2012. s početkom u 14 sati.

Oglasi
Oglasi

Ime dobitnika biti će objavljeno na web stranicama www.tifon.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnik nagrade biti će pismeno i/ili telefonski obaviješten o dobivenoj nagradi te nagradu može preuzeti 60 dana od dana objavljivanja rezultata izvlačenja.

Više o nagradnoj igri na stranici www.tifon.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi