NaslovnicaBesplatne nagradne igreTokić Facebook natječaj za ljetne gume

Tokić Facebook natječaj za ljetne gume

Nagradni natječaj Tokića traje od 15.4.2021. do 22.4.2021.

Nagradni fond uključuje:
Set Continentalovih guma (4 komada) u dimenziji koju je pobjednik naveo

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Organizatora kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre, braća…).

Za sudjelovanje sudionik treba u periodu od 15.4.2021. do 22.4.2021. u komentar Facebook objave odgovoriti na postavljeno pitanje odnosno zadatak 2Napiši nam zašto baš ti trebaš nove ljetne gume i njihovu dimenziju?”

Svaki sudionik može u nagradnom natječaju sudjelovati samo jednom. Neće biti priznati odgovori koji su kopija prijašnjih dobitnih odgovora. Stavljanjem komentara na objavu sudionici očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila. Nagrađen će biti sudionik cjelovitim odgovorom koji će najkreativnije odgovoriti na postavljeni zadatak, a odabrati će ga stručni žiri tvrtke Tokić sačinjen od 3 člana.

Imena dobitnika će biti objavljena 23.4.2021. u komentaru objave nagradnog natječaja te će isti biti obaviješteni odgovorom na dobitni komentar. Ukoliko se dobitnik ne odazove na poziv Organizatora u komentaru dobitnog odgovora u roku od 5 dana, organizator će još jednom obavijestiti dobitnika preko direktne poruke (inbox), ako isto dopuštaju postavke privatnosti dobitnika, ili ponovnim komentarom na dobitni odgovor. U slučaju nejavljanja dobitnika u roku 2 dana od ponovne obavijesti o osvajanju nagrade (ukupno 7 dana od objave dobitnika i prvog javljanja dobitniku), smatra se da Dobitnik ne želi preuzeti nagradu, odnosno da je se odriče, te ju organizator ima pravo zadržati, koristiti u budućim nagradnim natječajima ili odabrati drugog dobitnika (po principu najkreativnijeg odgovora).

Za sudjelovanje posjetite Tokić Facebook stranicu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE