NaslovnicaIzdvojenoTokić nagradna igra 2020: 30 veličanstvenih za 30 godina

Tokić nagradna igra 2020: 30 veličanstvenih za 30 godina

[vc_message]

Najnovija Tokić nagradna igra nalazi se na stranici
>> Tokić nagradna igra <<

 

[/vc_message]

Tokić nagradna igra povodom 30 godina Tokića traje od 1. listopada 2020. do 15. prosinca 2020.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x Škoda OCTAVIA Active 1.0 TSI vrijedna 132.315,37 kn
3 x Peugeot skuter Speedfight 4 2t 50 Sportline pojedinačne vrijednosti
5 x Samsung LED TV 70TU7172, UHD, SMART
5 x APPLE iPad 7
5 x GoPro HERO 9 kamera
5 x Garmin fenix 6, pametni sat
6 x Xiaomi Essential električni romobil

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i državljani su Republike Hrvatske. Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupovinom jednog ili više proizvoda u vrijednosti većoj od 150,00 kn s uključenim PDV-om na istom računu u razdoblju od 1.10.2020. do 15.12.2020. kod priređivača ili u odabranoj poslovnici Tokić franšiznog partnera na području Republike Hrvatske ostvare.

Sudionici koji izvrše kupovinu propisanu pravilima na blagajni dobivaju račun na kojem se nalazi redni broj računa. Kupac postaje sudionik nagradne igre slanjem SMS poruke na peteroznamenkasti broj 60060.
U SMS poruci potrebno je navesti: TOKIC, grad u kojem je kupnja obavljena, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto).
Primjer SMS poruke: TOKIC, Zagreb, 363445, Ivan Horvat, Franje Laurana Vranjanina 119, 10 000 Zagreb
SMS poruka koja ne sadrži sve potrebne elemente smatra se nevažećom. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Jedna kupnja, odnosno jedan broj računa, kupcu omogućuje jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.
Sudionikom nagradne igre će se smatrati samo punoljetna fizička osoba koja dostavi uredne podatke u SMS poruci. Pravne osobe ne mogu sudjelovati kao sudionici.

Račun je potrebno sačuvati tijekom cijelog vremena trajanja nagradne igre, kao i nakon njenog završetka sve do preuzimanja nagrade, obzirom da je prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade dužan potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade i ovlaštenoj osobi pokazati na uvid original račun koji je prijavljen u nagradnu igru, na kojem se nalazi jedinstveni redni broj računa, a kao dokaz o izvršenoj kupovini.

Izvlačenje dobitnika održat će se 21.12.2020. godine u sjedištu priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Imena dobitnika nagrada
bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.tokic.hr Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana od izvlačenja SMS porukom ili pisanim putem na kućnu adresu.

Isporuka nagrada
Glavna nagrada, automobil Škoda OCTAVIA Active 1.0 TSI je tvorničke proizvodnje, a predviđeni rok isporuke od strane partnera dobavljača za Tokić d.o.o. je do 31.12.2020. Dobitnik će glavnu nagradu moći preuzeti najkasnije do 31.01.2021 u upravi Tokić d.o.o. u Sesvetama. Dobitnici preostale nagrade mogu podići u upravi Priređivača Tokić d.o.o. u Sesvetama, 144. brigade Hrvatske vojske 1a, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, u vremenu dogovorenom s priređivačem.

Popis poslovnica možete pronaći OVDJE
Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE