NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloTokić nagradna igra: Kupi zimske gume i osvoji električni romobil

Tokić nagradna igra: Kupi zimske gume i osvoji električni romobil

Trajanje:

Tokić nagradna igra traje u razdoblju od 21.10.2021. do 30.11.2021

Nagrade:

10 x Električni romobil Fiat F500 F-10 i Kaciga BTWIN 100, crna

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i državljani su Republike Hrvatske

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici, vlasnici i uprava Priređivača, kao i članovi njihovih užih
obitelji (roditelji, braća i sestre,polubraća, polusestre, supružnici, djeca, …).

Pravne osobe ne mogu sudjelovati kao sudionici, ali fizička osoba može sudjelovati u akciji prijavom računa pravnih osoba.

Kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja ostvaruju sve fizičke osobe koje:

  1. U periodu od 21.10.2021. do 30.11.2021. u poslovnici društva Tokić d.o.o. ili poslovnici Tokić ovlaštenih partnera na području Republike Hrvatske ostvare kupovinu seta od 4 zimske ili cjelogodišnje gume jednog od sljedećih brandova: Falken, Continental, Vredestein, Nordexx, Nexen ili Sportiva na računu.
    Sudionici koji izvrše opisanu kupovinu na blagajni dobivaju račun na kojem se nalazi redni broj računa.
  2. Kupac postaje sudionik nagradne igre popunjavanjem obrasca na posebnoj web stranici koja je kreirana za ovu nagradnu igru, a nalazi se na sljedećoj stranici http://tokic.hr/zimske-gume. U obrascu je potrebno popuniti sljedeće: ime i prezime, adresa, grad, poštanski broj, broj računa, broj mobitela, e-mail adresa te je potrebno priložiti fotografiju računa s brojem navedenim u obrascu.

Napomene:

  • Račun je potrebno sačuvati tijekom cijelog vremena trajanja nagradne igre, kao i nakon njenog završetka sve do preuzimanja nagrade kao dokaz o izvršenoj kupovini.
  • Jedna kupnja, odnosno jedan broj računa, kupcu omogućuje jedno sudjelovanje u nagradnoj igri.
  • Sudionikom nagradne igre će se smatrati samo punoljetna fizička osoba koja dostavi uredne podatke putem obrasca na spomenutoj web stranici.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno priložen (ispunjen u obrascu) od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 9.12.2021. godine u sjedištu priređivača uz prisustvo tročlane komisije koju imenuje uprava društva, te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na web stranici www.tokic.hr. U istom roku dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobivenoj nagradi SMS porukom ili telefonskim pozivom.

Preuzimanje nagrada

Glavna nagrada, električni romobil Fiat F500 F-10 te kaciga BTWIN 100, je tvorničke proizvodnje. Dobitnici ćenagrade moći preuzeti najkasnije do 10.1.2022. u sjedištu društva Tokić d.o.o. u Sesvetama, na adresi 144. brigade Hrvatske vojske 1a ili, po dogovoru, u nekoj od Tokić poslovnica. Isporuka nagrada se može dodatno produžiti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti iliizbjeći odnosno u slučaju više sile (npr. pandemije, prirodne katastrofe i sl.).
Svi dobitnici su prilikom preuzimanja nagrade obvezni predočiti osobnu iskaznicu ili drugeidentifikacijske isprave te original računa čiji je broj upisan na web stranicu kreiranu za ovu nagradnu igru na www.tokic.hr te potpisati izjavu o preuzimanju nagrade.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE