NaslovnicaDobitnici nagradne igreTokić nagradna igra 2021: Motul kupi i skuter osvoji

Tokić nagradna igra 2021: Motul kupi i skuter osvoji

Dobitnici Tokić i Motul nagradne igre navedeni su OVDJE

Tokić nagradna igra 2021 traje od 12.4.2021. do 31.8.2021.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Peugeot skuter Speedfight 4 2t 50 Sportline vrijednosti 17.990 kn
10 x Motul Jakna
20 x Motul majica – Dakar Special Edition

Nagradna igra vrijedi samo na području Republike Hrvatske, a sudjelovati punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i državljani su Republike Hrvatske. Pravne osobe ne mogu sudjelovati kao sudionici.

Nagradna igra organizira se u svim poslovnicama društva Tokić, te poslovnicama Tokić ovlaštenih partnera u razdoblju od 12.4.2021. do 31.8.2021.

Pravo na sudjelovanja u nagradnoj igri se ostvaruje kupnjom jednog ili više proizvoda iz Motul asortimana na računu. Sudionici koji izvrše kupnju Motul proizvda na blagajni dobivaju račun na kojem se nalazi redni broj
računa. Račun je potrebno sačuvati tijekom cijelog vremena trajanja nagradne igre, kao i nakon njenog završetka sve do preuzimanja nagrade, obzirom da je prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade dužan potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade i ovlaštenoj osobi pokazati na uvid original račun koji je prijavljen u nagradnu igru, na kojem se nalazi jedinstveni redni broj računa, a kao dokaz o izvršenoj kupovini.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri kupac treba napraviti prijavu slanjem SMS poruke na peteroznamenkasti broj 60060.
U SMS poruci potrebno je navesti: MOTUL, grad u kojem je kupnja obavljena, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto).
Primjer SMS poruke: MOTUL, Sesvete, 21-015100, Ivan Horvat, Lanište 1E, 10 000 Zagreb
SMS poruka koja ne sadrži sve potrebne elemente smatra se nevažećom. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Jedna kupnja, odnosno jedan broj računa, kupcu omogućuje jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. Sudionikom nagradne igre će se smatrati samo punoljetna fizička osoba koja dostavi uredne podatke u SMS poruci.

Izvlačenje dobitnika održat će se 6.9.2021. godine u sjedištu priređivača uz prisustvo tročlane komisije koju imenuje uprava društa, te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Redoslijed izvlačenja dobitnika bit će od nagrada veće vrijednosti prema nagradama manje vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena dobitnika biti će objavljena na internetskim stranicama www.tokic.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja, a u istom roku dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi SMS porukom.

Dobitnik će glavnu nagradu moći preuzeti najkasnije do 31.10.2021. u sjedištu društva Tokić d.o.o. u Sesvetama, 144. brigade Hrvatske vojske 1a. Isporuka glavne nagrade se može dodatno produžiti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći odnosno u slučaju više sile (npr. pandemije, prirodne katastrofe i sl.).
Dobitnici preostale nagrade mogu podići u upravi Tehnolub d.o.o. u Samoboru, Svetonedeljska 2, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi, u vremenu dogovorenom s priređivačem. Svi dobitnici su prilikom preuzimanje nagrade obvezni predočiti osobnu iskaznicu ili druge identifikacijske isprave te original računa čiji je broj poslan u SMS poruci.

DODATNA POGODNOST ZA SVE KUPCE MOTULA!
U periodu trajanja nagradne, svaki kupac Motul artikala ostvaruje pravo na dodatnu pogodnost: 15% popusta na filtere za motocikle.

Tokić nagradna igra traje do 31.8.2021, a za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE