Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Tommy nagradna igra 2018 počinje 26.02.2018. i traje do 26.05.2018., a odvija se u svim prodajnim objektima Priređivača na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od 1 putovanja u Rimini sa posjetom u San Marino za dvije osobe u organizaciji tvrtke Flonal, koje uključuje:
Povratno putovanje za dvije osobe sa uključenim automobilom do Ancone
Dvije noći u Hotelu Genty sa 4 **** zvjezdice u Riminiju – http://www.hotelgenty.com
Organizirani posjet u San Marino sa ovlaštenim vodičem u trajanju od 1 h na hrvatskom jeziku
Degustacije vina i ulja proizvedenih na farmama u okolici Riminija

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji za trajanja nagradne igre kupe bilo koji od proizvoda iz asortimana il Monolite, tvtke Flonal. Uvjet za ostvarivanje prava na kupnju proizvoda asortimana il Monolite je sakupljanje naljepnica i lijepljenje istih u knjižice, te zamjena popunjene knjižice na blagajnama prodavaonica za popust od 50% na određeni proizvod. Na predviđenom mjestu u knjižici kupac mora ostaviti svoje osobne kontakt podatke; ime i prezime, adresu, broj telefona i email adresu te na takav način ulazi u bazu za izvlačenje u nagradnoj igri.
Za svakih potrošenih 50,00 kn u bilo kojem prodajnom objektu Priređivača, kupac dobiva po 1 naljepnicu koju lijepi u knjižicu. Kada kupac sakupi 6 naljepnica ispod određenog željenog proizvoda, tu stranicu kupac izreže iz knjižice, te na blagajni najavljuje zamjenu popunjene knjižice za ostvarenje popusta od 50% na odabrani artikal. Blagajnici sakupljaju knjižice za finalno izvlačenje. Svaki sudionik nagradne igre može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem izrezanih kupona.

Dobitnik nagradne igre bit će objavljen na Internet stranici Priređivača nagradne igre www.tommy.hr Dobitnik nagrada bit će obaviješten o dobitku pisanim putem u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja. Za detaljna pravila kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi