NaslovnicaBesplatne nagradne igreTportal: 10 Steril-o-sept paketa

Tportal: 10 Steril-o-sept paketa

Steril-o-sept-tportal-nagradna-igraSTERIL-O-SEPT robna je marka koja obuhvaća skupinu proizvoda za učinkovitu antibakterijsku dezinfekciju ruku. STERIL-O-SEPT proizvodi rezultat su odgovornog i zahtjevnog rada skupine stručnjaka iz različitih područja kako bi zadovoljili potrebu potrošača za učinkovitim i kvalitetnim sredstvom za antibakterijsku dezinfekciju ruku. Tportal je za čitatelje pripremio 10 paketa Steril-o-sept proizvoda.

Antibakterijska dezinfekcija ruku uništava nevidljive bakterije i viruse. Istraživanja pokazuju da ljudska ruka u prosjeku ima 3.200 bakterija i da je vrlo mala vjerojatnost da dvoje ljudi ima potpuno iste bakterije na rukama, što ukazuje na činjenicu da svaki čovjek ima svoj specifičan bakterijski otisak ruke.

Pravilnom primjenom proizvoda iz STERIL-O-SEPT obitelji uništavamo većinu poznatih bakterija i mikroorganizama. Sastojci su pomno birani s obzirom na njihovu učinkovitost, stoga STERIL-O-SEPT proizvodi sadrže etanol (66 g/100 g) kao aktivnu tvar koja brzo te efikasno djeluje na širok spektar mikroorganizama, a aloe vera i hijaluronska kiselina dodatno njeguju te osvježavaju vaše ruke. Aloe vera bogata je vitaminima, aminokiselinama i mineralnim tvarima koje vlaže i umiruju te na kožu ne djeluju nadražujuće. Hijaluronska kiselina dubinski vlaži kožu te potiče nastajanje stanica koje su neophodne za stvaranje kolagena i elastina za glatkoću i elastičnost kože.

Nagradno pitanje glasi:
Kkvu kiselinu sadrže Steril-o-sept proizvodi?

a) sumpornu
b) mravlju
c) hijaluronsku
Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u petak, 17. kolovoza na Tportalu.
Sve o STERIL-O-SEPT prizvodima možete pročitati na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE