Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

tportal-nagradna-igra-ulaznice-za-depeche-mode

Hrvatski Telekom i tportal.hr vas vode na ekskluzivni koncert Depeche Modea u Beču povodom lansiranja novog albuma! Najveći poklonici grupe Depeche Mode u Hrvatskoj, njih čak 22, dobit će priliku da preko natječaja na tportalu osvoje ulaznice za koncert grupe u Beču, 24. ožujka. A najkreativnijem čitatelju ćemo omogućiti i susret s članovima banda!

Kako sudjelovati?
Trebate na mail tportal@tportal.hr poslati tekst, slike ili video na temu ‘Zašto bi baš mi išli na ekskluzivan koncert u Beču’. Objasnite zašto ste baš vi i vaši prijatelji zaslužili ovakvu priliku koja se dobiva jednom u životu. Pustite mašti na volju i budite kreativni jer najkreativniji postaju ‘fan reporteri’ i putuju s nama u Beč. Morate se dobro potruditi jer najkreativniji od najkreativnijih dobiva svojih pet minuta druženja sa članovima banda, ekskluzivnu meet&greet ulaznicu te naslov ‘super fan reportera’!

Glavna nagrada: četiri ulaznice za koncert u Beču (jedna meet&greet ulaznica) te prijevoz autobusom iz Zagreba do Beča i natrag (povratak je odmah nakon koncerta)

Ostale nagrade: 6×3 ulaznice za koncert te prijevoz autobusom iz Zagreba do Beča i natrag (povratak je odmah nakon koncerta)

Natječaja traje od 27. veljače do 10. ožujka i u tom periodu radovi se mogu prijavljivati.
Pobjednika će se objaviti na tportalu 13. ožujka do 16 sati. na ovoj stranici

Za detalje posjetite ovu stranicu

Najnovije nagradne igre

Oglasi