NaslovnicaBesplatne nagradne igreOsvojite luksuzne Payot eliksire!

Osvojite luksuzne Payot eliksire!

tportal-nagradanjaca-osvojite-luksuzne-payot-eliksire

4 nova Payot eliksira serumi su prilagođeni potrebama različitih tipova kože.
Luksuzne formule eliksira bazirani su na ekstraktima biljaka, a možete ih koristiti za lice, vrat i dekolte.

Eliksir za pročišćavanje dubinski pročišćava kožu, regulira produkciju sebuma i čuva hidrolipidni sloj kože, sužava pore, te ujednačava ten.

Eliksir za hidrataciju pruža jedinstveno djelovanje koje taži žeđ kože i sprječava gubitak vlage, te stimulira prirodne mehanizme regulacije vode u koži.

Eliksir za osjetljivu kožu stvara zaštitni sloj na koži i djeluje na sve mehanizme umirenja, obnove i restrukturiranja kože.

Anti-age eliksir donosi inovativan spoj visokoaktivnih sastojaka koji djeluju dvostruko: na stanice (štiti stanice od djelovanja slobodnih radikala, potiče regeneraciju i čuva vitalnost matičnih stanica) i na tkiva (pomlađuje ih za smanjenu vidljivost bora, povećanje čvrstoće, tonusa i sjaja) za pomlađenu kožu bez bora.

Tportal.hr vam daje priliku osvojiti ove vrijedne nagrade

Nagradno pitanje glasi:
Koji od novih Payot eliksira stvara zaštitni sloj na koži i djeluje na sve mehanizme umirenja, obnove i restrukturiranja kože?

Točne odgovore šaljite na e-mail [email protected]. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika biti će objavljena u srijedu, 13. veljače na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE