Ulaznice za Kerempuh

port-hr

Buba u uhu
Kerempuh, 8. prosinca u 20:00
Kada žena jednog direktora osiguravajućeg društva posumnja u vjernost svoga muža, a sve zbog njegove poljuljane muškosti, ta će sumnja čitavo kućanstvo okrenuti naglavačke u jednom ludom danu ispunjenom jurnjavom i nevjerojatnim obratima. Sve je moguće kada nema drugih briga osim ljubavnih intriga i ispunjavanja dokolice, tada borba protiv dosade i svakodnevnih sitnica poprima vrlo dramatične razmjere.

2×2 ulaznice, a dobitnike će se obavijestiti e-mailom 5. prosinca
Za sudjelovanje posjetite Port.hr

Ne igraj na Engleze
Kerempuh, 5. prosinca u 20:00
“Ne igraj na Engleze” hit je komad suvremenog autora Vladimira Đurđevića koji su prepoznali publika i kritika. To je uzbudljiv isječak zbilje koji nas obuzme i kojemu se smijemo, dok se ne promijeni fokus i odjednom shvatimo da se smijemo samima sebi. Bule, Piksi i Paun trojica su prijatelja koji su odrasli zajedno, trojica urbanih tridesetogodišnjaka, trojica okorjelih kockara.
Poklanjaju se 2×2 ulaznice, a dobitnike će seobavijestiti e-mailom 4. prosinca.
Za sudjelovanje posjetite Port.hr

Gospođa ministarka
Kerempuh, 4. prosinca u 20:00
Pratimo što se događa kad jedna obična žena i domaćica preko noći postane vlast. Nušić se smije politici i onome što ona čini naizgled normalnim ljudima. Živka tako, odjednom izvučena iz prosjeka, pomisli da je odabrana i započinje krojiti poredak stvari. Ona i njezina okolina gube razum, slobodnu volju, dostojanstvo i vrte se u krugu kao marionete bez identiteta. Prodaju sva uvjerenja, grabe sve na što nailaze i jedino što ih može zaustaviti je najveća tragedija.

Poklanjaju se 2×2 ulaznice, a dobitnike će seobavijestiti e-mailom 3. prosinca.
Za sudjelovanje posjetite Port.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE