tportal-nagradanjace-kazaliste

Tportal.hr i Kazalište Trešnja vas vode na predstavu ‘Ja Buka’ ove subote, 1. ožujka u 17 sati! Prijaviti se možete do 27.02., a detalje potražite na Tportal.hr

Port.hr također poklanja ulaznice za kazalište

Kamenje (kazališna predstava za mlade 10+ i odrasle)
Mala scena, 1. ožujka u 20:00
Kamenje” je predstava za mlade od 10 godine na više o dva dječaka od 13 i 15 godina koji, bacajući kamenje s nadvožnjaka na jureće automobile, prouzroče nesreću i smrt vozača. U sudskom procesu postavlja se pitanje krivnje i kazne, ali i odgovornosti za takav nesretan događaj. Jesu li dječaci krivi ili nisu i, ako jesu, kako ih kazniti? Tko je odgovoran za mladenačko nasilničko ponašanje i nesreće koje prate takvo ponašanje? Naša predstava postavlja sva ta pitanja i pokušava još jednom probuditi svijest o društvenoj odgovornosti kazališta za mladu publiku.

2×2 ulaznice, a dobitnike će se obavijestiti e-mailom 27. veljače.
Detalje potražite na Port.hr

Kod Martinovih
Kerempuh, 2. ožujka u 20:00
Pogledajte kako izgleda kad se jedan od najpoznatijih francuskih komediografa osuvremeni na hrvatski način u režiji mlade argentinske redateljice Renate Carole Gatice.

2×2 ulaznice, a dobitnike će se obavijestiti e-mailom 27. veljače.
Detalje potražite na Port.hr

 

Rasprodaja
Teatar &TD, 1. ožujka u 20:00
Ovaj projekt na nekoliko nivoa komunicira i reagira, kako na postojeći moment u državi, tako i na moment u samom kazalištu &TD, ali i u mikro cjelini autora i izvođača.

Zamišljeno kao interaktivno, mansionsko putovanje kroz prostore obuhvaćene &TD-om, koje nije samo obilazak nekretnina, već i putovanje kroz slavnu i manje slavnu prošlost tog teatra, izmješta publiku iz njene klasične pozicije pukog promatrača, u ulogu investitora kojem se nudi neobična prodaja.
2×2 ulaznice, a dobitnike će se obavijestiti e-mailom 27. veljače.
Detalje potražite na Port.hr

Najnovije nagradne igre