NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineUltra nagradna igra 2020: U Ultri osvoji električni automobil Mini Cooper

Ultra nagradna igra 2020: U Ultri osvoji električni automobil Mini Cooper

Nova Ultra nagradna igra traje od 16. studenog 2020 do 31. prosinca 2020 i provodi se u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROSS

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
1 x električni MINI Copper SE – XP31
Ostale nagrade su:
3 x Samsung Galaxy S20 + Galaxy Watch Active 2
3 x iPhone 11
3 x tablet iPad
3 x robotski usisavač XIAOMI Roborock S6
3 x Dron DJI Mavick Mini FLy More COmbo
3 x Sasmung LED Smart TV 50″ž
3 x Samsung Galaxy Watch Active 3
3 x Sportska kamera GoPro
3 x Električni romobil XIAOMI Essential
3 x sportska narukvica Garmin Vivosport

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je izvršiti kupnju u minimalno iznosu od 50 kn u jednoj od članica društva ULTRA GROSS, a to su:
BURE, Decentia, Dinova-Diona, Djelo, Duravit, Jadranka Trgovina, TP Varaždin (Kitro), La-vor, Lonia, Lorenco, Mali Palit, Mlin i pekare d.o.o, Patričar, Pemo, PPK Bjelovar, Prehrana, RIbola, Slavonija Bošković, Strahinjčica, Trgocentar, Union, Valalta, Victa i Vrutak.
Za svaku kupnju u iznosu od najmanje 50 kn na jednom računu, kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri. Za prijavu je potrebno na poleđini kopije računa ili kuponu koj se dobije uz račun čitko upisati sljedeće podatke:
ime i rpezime, poštanski broj i grad te adresu prebivališta i broj telefona.
Ako se ispunjava kupon na njega se obvezno treba upisati i broj računa na koje je vidljiva kupnja u iznosu od najmanje 50 kn.
Tako ispisanu kopiju računa ili ispisani kupon treba obvezno spajalicom spojiti uz pripadajuću kupiju računa čiji broj je upisan na kupon, potrebno je ubaciti u obiljeenu kutiju za nagradne kupone koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Izvlačenje nagrada pred komisijom i javnim bilježnikom održat će se 21. siječnja 2021 godine u 12 sati i prostorijama priređivača u Zagrebu na adresi Rudeška cesta 14.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na stranici www.ultragros.hr u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Nagrade se mogu preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o osvojenoj nagradi uz obvezno predočenje osobne iskaznice.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE