NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloULTRA nagradna igra 2021: 20 GODINA ZAJEDNO - glavna nagrada automobil Audi...

ULTRA nagradna igra 2021: 20 GODINA ZAJEDNO – glavna nagrada automobil Audi Q4

Trajanje:

Ultra nagradna igra započinje 15.11.2021. godine i traje do 31.12.2021. godine

NAPOMENA: nagradna igra započinje 15.11.2021

Nagradna igra se provodi u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROS:
Bure d.o.o., Decentia d.o.o., Dinova-Diona d.o.o., Djelo d.o.o., Duravit d.o.o., Jadranka Trgovina d.o.o., TP Varaždin d.o.o. (Kitro), La-vor Trade d.o.o., Lonia d.d., Lorenco d.o.o., Mali Palit d.o.o., Mlin i pekare d.o.o., Patričar d.o.o., Pemo d.o.o., PPK Bjelovar d.d., Prehrana d.d. Ribola d.o.o., Slavonija Bošković d.o.o., Strahinjčica d.o.o., Trgocentar d.o.o., Union d.d., Valalta d.o.o., Victa d.o.o. i Vrutak d.o.o.

Nagradni fond uključuje:

Glavna nagrada:

  • 1 x Električni Audi Q4 35 e-tron u vrijednosti od 333.666,71 kn

Ostale nagrade:

  • 120 nagrada na Premium Visa Gold karticama izdavatelja PBZ Carda d.o.o. s raspoloživim iznosima potrošnje:
    • 20 x 18.000 kn na nagradnoj kartici
    • 100 x 1.000 kn na nagradnoj kartici

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača ili članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i sve druge osobe zaposlene u svim tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u razvoju, odnosno izvođenju ove nagradne igre (članice društva ULTRA GROS d.o.o.).

Svaki sudionik u nagradnoj igri može sudjelovati samo pod svojim imenom i prezimenom te sudjelovanjem u nagradnoj igri potvrđuje da su svi navedeni osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s ovim pravilima.

Kako sudjelovati u Ultra nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

  1. Ostvariti kupnju u iznosu od najmanje 50 kn u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROS d.o.o. unutar perioda trajanja nagradne igre.
  2. Na poleđini kopije računa ili kuponu koji dobije uz račun upisati sljedeće podatke: ime i prezime, poštanski broj i grad te adresu prebivališta i broj telefona.
  3. Ispisanu kopiju računa ili ispisan kupon koji treba obavezno spajalicom spojiti uz pripadajuću kopiju računa čiji broj je upisan na kuponu, potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju za nagradne kupone koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Ako se ispunjava kupon na njega se obavezno treba upisati i broj računa na kojem je vidljiva kupnja u iznosu od najmanje 50 kn. Tako

U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta, svaki puta s drugim brojem računa
Jedan račun na kojem je vidljiva kupnja u iznosu od minimalno 50 kn u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROS d.o.o. osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri

Izvlačenje dobitnika

Po proteku perioda nagradne igre svaka članica društva ULTRA GROS d.o.o. organizirat će da se sve kutije iz njenih prodavaonica sakupe i svi računi, odnosno kuponi s kopijama računa, dostave u prostorije Priređivača Ultra gros d.o.o., Rudeška cesta 14, 10 000 Zagreb, gdje će se održati izvlačenje nagrada iz svih pristiglih kupona iz svih prodajnih objekata svih članica.

Izvlačenje nagrada će se održati dana 21.01.2022. g. u 12,00 sati u prostorijama Priređivača u Zagrebu, Rudeška cesta 14, na način da se nagrade izvlače iz svih pristiglih ispisanih kopija računa i kupona za nagradnu igru u razdoblju od 15.11.- 31.12.2021. godine.

Nagradno izvlačenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) te javnog bilježnika, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik.

Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira iz svih pristiglih ispisanih kopija računa i kupona s pripadajućim kopijama računa za nagradnu igru. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu iste vrste.
Izvlačenje nagrada je javno te svi zainteresirani imaju pravo prisustvovati izvlačenju nagrada.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Dobitnike nagrada o dobitku će obavijestiti Priređivač telefonom u roku od 7 radnih dana, te pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti u sjedištu priređivača, Ultra gros d.o.o., Rudeška cesta 14, 10 000 Zagreb. U dogovoru s priređivačem, može se organizirati slanje nagrada dobitnicima na kućnu adresu. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem tih nagrada.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će pisanim putem obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku koji iznosi 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će s istima postupiti u skladu sa zakonom o igrama na sreću i pravilnikom o priređivanju nagradnih igara.

Pravila

Za detaljna pravila Ultra Gross nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE