NaslovnicaDobitnici nagradne igreUnilever nagradna igra: London te zove!

Unilever nagradna igra: London te zove!

Trajanje:

Unilever nagradna igra se provodi od 1.2.2024. do 29.2.2024. na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske koja u ponudi imaju proizvode robne marke Dove i Dove Men+Care.

Dobitnici

Dobitnici nagradne igre su na stranici www.unilevernagradnaigra.com/hr/dobitnici.html

Nagrade:

 • 1 x Putovanje u London za dvije osobe* s uključenim džeparcem od 500,00 € na potrošačkoj kartici. Vrijednost nagrade je 2.000,00 €.
 • 2 x iPhone 15 128GB Black pojedinačne vrijednosti 1.059,99 €
 • 2 x Apple Watch SE2 v2 GPS 40mm Starlight pojedinačne vrijednosti 299,99 €

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 4.719,96 € (uključen PDV).

*Putovanje u London za dvije osobe u organizaciji turističke agencije Palma Travel na bazi 5 dana / 4 noćenja. Izbor datuma za putovanje ovisi o trenutno dostupnim terminima agencije. Putovanje se mora realizirati do 31. 12. 2024.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika priređivača Kontrast d.o.o., Unilevera i članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

 1. Za trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupe bilo koja dva Dove proizvoda ili jedan Dove i Dove Men+Care proizvod na istom računu
 2. Broj računa prijavite na jedan od načina:
  • Slanjem SMS-a sadržaja: DOVE, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60777 (0,32 € / SMS)
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.unilevernagradnaigra.com (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto i broj mobitela)

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će održano 1.3.2024. u prostorijama priređivača Kontrast d.o.o., Florijana Andrašeca 22, Zagreb.

U izvlačenju će sudjelovati sve prijave od 1.2.2024 do 29.2.2024.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.unilevernagradnaigra.com.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Prijava i pravila

Za prijavu putem web stranice posjetite www.unilevernagradnaigra.com

Za detaljna kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x