Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloUPOZORENJE: Lažna nagradna igra Lidla-a za Dan žena

UPOZORENJE: Lažna nagradna igra Lidla-a za Dan žena

Oglasi
Oglasi

Kasnimo s objavom ali možda spriječimo da netko bude prevaren.

Posljednjih nekoliko dana građani su na mobitele zaprimali poruku o mogućnosti sudjelovanja u nagradnoj igri koju organizira trgovački lanac Lidl povodom Dana žena.

Uz link se vidi prepoznatljiv logo poznatog trgovačkog lanca. “Pripremili smo puno novčanih poklona za Dan žena”, navodi se na linku iz poruke.

Oglasi

Klik na link vodi na lažnu stranicu Lidla na kojoj se navodi da će osoba kroz upitnik u kojem treba odgovoriti na nekoliko pitanja imati priliku da osvoji određeni iznos novca.

Oglasi

Lidl Hrvatska je na Facebook stranici objavio sljedeće priopćenje:

“Poštovani kupci, obavještavamo vas kako su neke objave na društvenim mrežama lažne te neovlašteno koriste ime Lidl Hrvatska. U svrhu sprječavanja takvih objava, Lidl Hrvatska je poduzeo potrebne mjere.

Točne informacije o našim proizvodima i nagradnim igrama mogu se pronaći isključivo na Lidlovim službenim kanalima: website Lidl.hr, Facebook Lidl Hrvatska te Instagram @lidl_hrvatska.”

Agencija za zaštitu podatka savjetuje građanima putem stranice da prije bilo kakvog uključivanja u neku nagradnu igru najprije provjere vjerodostojnost i organizatora nagradne igre, kao i izvor objave (bilo da se radi o internetskim stranicama, društvenim mrežama i slično).

Oglasi

Na portalu NagradnaIgra.com.hr objavljujemo samo provjerene nagradne igre koje su objavljene na službenim stranicama i profilima tvrtki.

Sve nagradne igre koje se održavaju u Lidlu možete pronaći na stranici www.nagradnaigra.com.hr/tag/lidl/OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x