Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Vaillant nagradni natječaj počinje 8. travnja 2019. i završava 20. prosinca 2019. godine.

Nagrade:
Ukupno se dodjeljuje 120 nagrada u 9 nagradnih kola koja će se jednom mjesečno objavljivati na Vaillant Facebook stranici. Nagrade se šalju poštom na adresu ili podižu osobnim dolaskom u Vaillant Hrvatska na adresi Heinzelova ul. 60, ovismo o veličini i težini dobivene nagrade.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske te su registrirane na društvenoj mreži Facebook (www.facebook.com) s registriranim Facebook profilom.

Za sudjelovanje u natječaju sudionik treba za vrijeme trajanja natječaja u razdoblju od 8. travnja 2019. i do 20. prosinca 2019. godine. u komentar objave #120godinapodzaštitomzeca nagradnog natječaja na Facebook stranici Vaillant Hrvatska točno odgovoriti na pitanje. Odabir pobjednika:  Primjenjuje se mehanizam odabira putem stranice www.random.org.

Organizator će obavijestiti dobitnike nagrada inbox porukom ili komentarom u objavi. Ako se kontaktirani dobitnici ne jave Organizatoru u roku od 24 sata s točnim, potpunim i istinitim podacima o sebi, nagrada će se dodijeliti drugoj osobi.

Za sudjelvoanje posjeti Vaillant Facebook stranicuNajnovije nagradne igre

Oglasi