NaslovnicaDobitnici nagradne igreVarta nagradna igra 2021: IGRAJ I POBIJEDI

Varta nagradna igra 2021: IGRAJ I POBIJEDI

 

Dobitnici Varta nagradne igre su navedeni OVDJE

Varta nagradna igra se provodi od 1.5.2021. do 10.7.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
3 x Samsung 65″ 4K QLED TV
30 x Adidas lopta

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupi bilo koje pakiranje VARTA baterija.

Za sudjelovanje je nakon kupnje proizvoda potrebno prijaviti broj računa slanjem SMS poruke sadržaja: VARTA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60221 (2,40 kn/SMS).

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača nagradne igre predočiti pri podizanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 12. srpnja 2021. u prostorijama priređivača uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni od strane priređivača u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Varta nagradna igra 2021 traje do 10.7.2021., a detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE