Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova nagradna igra koju organizira Večernji list traje od 12.3.2019 do 13.3.2019

Nagradni fond uljučuje:
2 x putovanje na Tajland za dvoje (16-dnevno putovanje/paket aranžman), vrijednosti 14.330kn po osobi
Ukupan fond nagrada za nagradnu igru «S Večernjim na Tajland!» iznosi 57.320,00 kn (uključen PDV)

Paket aranžman u vrijednosti od 14.330 kn po osobi uključuje:
prijevoz zrakoplovom (povratni let u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok – Doha – Zagreb) i zrakoplovne pristojbe, unutarnji let Bangkok – Phuket – Bangkok, usluge licenciranog turističkog pratitelja, usluge lokalnih vodiča za grupu, 5 noćenja s doručkom u Bangkoku (hotel u kategoriji 3*; dvokrevetna soba), 8 noćenja s doručkom u Phuketu (hotel u kategoriji 3*; dvokrevetna soba), organizaciju i rezervaciju aranžmana, osiguranje odgovornosti, jamčevinu paket aranžmana

Oglas

Troškovi koje snosi dobitnik/ca nagrade: Troškovi ishođenja vize koja je obavezna za putovanje (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 35 EUR viziranje + 80,00 kn usluga posredovanja)
– zajedničku večeru kod hrvatskog Masterchefa – Patong Beachu (cijena je ovisna o izboru menu-a)
– ulaznice u hramove i ostale znamenitosti koji se posjećuju, i to: Royal Palace: 14 EUR, Wat Pho: 3 EUR, Wat Arun: 1,5 EUR, Nacionalni park: 10,00 EUR, plaća se na ulazu u park Maya Bay (izlet Phi Phi Islands).
– transfere kao što su tuk tuk, taxi, javni prijevoz,
– dodatne aktivnosti i usluge, dodatne obroke i piće,
– napojnice za lokalne vodiče,
– zdravstveno putno osiguranje i osiguranje od otkaza
– osobne troškove

Sudjelovanje u igri ostvaruje se na dva načina:
1) kuponima koji će izlaziti u Večernjem listu. Od 12.3. do 13.3. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U četvrtak 14.3. bit će objavljen i džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 2 različita nagradna kupona (ili 1 nagradni kupon i džoker kupon). Kupone će biti potrebno ispuniti traženim podacima i poslati poštom na adresu: Večernji list d.o.o. «S Večernjim na Tajland!» p.p. 933 10001 Zagreb
ili
2) SMS-om – 12.3. i 13.3. će u Večernjem listu biti objavljen po jedan dio nagradnog koda. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje tijekom trajanja nagradne igre sakupe oba dijela koda i pošalju ga putem SMS-a na broj 60 085 (glasač mora upisati ključnu riječ TAJLAND te potpuni i ispravan kod uz svoje osobne podatke – ime, prezime i adresu stanovanja). Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV). Operater usluga s dodanom vrijednosti : MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659-058.

Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u četvrtak 21. ožujka 2019. u 14 sati. U izvlačenju sudjeluju sve pošiljke pristigle do 21. ožujka 2019. u 12 sati i SMS-ovi pristigli do 21. ožujka 2019. u 10 sati.

Dobitnici koji će osvojiti nagrade u nagradnoj igri «S Večernjim na Tajland!» bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije 7 dana od dana izvlačenja. Dobitnik će biti obaviješten o preuzimanju nagrade u roku 14 dana od izvlačenja. Rok iskoristivosti nagrade je godinu dana od datuma proglašenja pobjednika. Nagrada se može iskoristiti u nekom od ponuđenih termina definiranih od stane turističke agencije World Traveler (BC Travel d.o.o., sjedište: Žrtava fašizma 2, 51 000 Rijeka).

Najnovije nagradne igre

Oglasi