Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

U ponedjeljak 18. rujna 2017 počinje velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti novi Golf TDI Comfortline! Osim fantastične serijske opreme, ovaj automobil krasi i dodatna oprema: automatsko održavanje razmaka ACC električna preklopna vanjska osvrtna zrcala radio „Composition Media“ ultrazvučna pomoć pri parkiranju Novi Golf, izraženih sportskih karakteristika, opremljen je i najsuvremenijim „infotainment“ sustavom te sustavom potpore koji će vam omogućiti uživanje u vožnji. Uz sve što ovaj automobil nudi, imate sve što je potrebno da svako putovanje protekne opušteno jer novi Golf spaja udobnost, kvalitetu i nove tehnologije.

Ako želite da ovaj Golf bude vaš, sve što trebate učiniti jest skupiti devet različitih kupona koji će biti objavljivani u Večernjem listu od 18. do 26. rujna. Ako jedan kupon propustite, u srijedu 27. rujna objavljujemo i džoker-kupon! Kupone šaljite na adresu:
Večernji list d.o.o. „Za nagradnu igru – U Večernjaku kupon izreži i Golf TDI odvezi“
p.p. 915
10002 Zagreb

Pošiljke s devet ispravno ispunjenih kupona trebaju stići najkasnije do 5. listopada 2017. u 12h kako bi sudjelovale u izvlačenju. Čitajte Večernji list, igrajte se s nama i osvojite novi Golf!Najnovije nagradne igre

Oglasi