Nova nagradna igra Večernjeg lista za automobil Hyundaija i30 uz samo 7 kupona traje od 14. svibnja 2017. do subote 20. svibnja 2017.

Glavna nagrada je auto
Hyundai i30 1.4 Style Plus vrijedan 131.000 kuna
Sretni dobitnik uživat će u bogato opremljenom Hyundaiju i30 1.4 Style Plus s kamerom za vožnju unatrag, automatskim dvozonskim klima uređajem s automatskim odmagljivanjem stakala, zračnim jastucima za vozača i suvozača, bočnim zračnim jastucima i zavjesama, ABS-om, ESP-om, aluminijskim naplatcima, kožom presvučenim kolom upravljača i ručicom mjenjača, i još puno toga. Naravno, tu je i nagrađivani dizajn, kao i 5 godišnje trostruko Hyundai jamstvo bez ograničenja kilometraže.

Večernji list nagradna igra za auto Hyundai i30 – kako sudjelovati?

Svakog dana u Večernjem listu biti će objavljen po jedan nagradni kupon. U nedjelju, 21. svibnja, bit će objavljen i džoker kupon. U bubanj za dobitak novog Hyundaija i30 ulaze svi koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 7 različitih nagradnih kupona (ili 6 različitih nagradnih kupona i džoker kupon). Tako sakupljenih 7 kupona čitatelji trebaju ispuniti s osobnim podacima i poslati na adresu: Večernji list d.o.o. „Za nagradnu igru – U Večernjaku kupon izreži i Hyundai odvezi “ p.p. 915 10002 Zagreb Pošiljke sa 7 ispravno ispunjenih kupona trebaju stići najkasnije do 30. svibnja 2017. u 15h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u srijedu 31. svibnja u 14h. Izvući će se 1 dobitnik slučajnim odabirom, a dobitnik nagradne igre „U Večernjaku kupon izreži i Hyundai odvezi “bit će objavljen u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja.Najnovije nagradne igre

Oglasi