Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra „Večernjak vas vodi na vikend snova“ počinje 26. travnja 2017. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen prvi nagradni kupon a traje do 29. travnja 2017.

Fond nagrada u nagradnoj igri „Večernjak vas vodi na vikend snova“ ukupno iznosi 20.000,00 kn, a čine ga nagrade:
4x voucher za dvije osobe za 3 noćenja u hotelu Bellevue na otoku Lošinju- pojedinačne vrijednosti 5000,00 kn (PDV uključen)

Od srijede 26. travanja 2017. do petka 29. travnja 2017. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U subotu, 30. travnja, bit će objavljen i džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 3 različita nagradna kupona (ili 2 različita nagradna kupona i joker kupon). Tako sakupljena 3 kupona čitatelji – kupci trebaju ispuniti sa osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) i poslati na adresu:
Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – „Večernjak vas vodi na vikend snova“
p.p. 915
10002 Zagreb

Pošiljke sa 3 ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 5. svibnja 2017. u 12h kako bi sudjelovale u izvlačenju. Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista u petak 5. svibnja u 14h. Izvući će se 4 dobitnik slučajnim odabirom. Dobitnici nagradne igre „Večernjak vas vodi na vikend snova“ bit će objavljeni u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja.Najnovije nagradne igre

Oglasi