NaslovnicaIzdvojenoVeet nagradna igra 2021 u BIPI

Veet nagradna igra 2021 u BIPI

Veet nagradna igra u Bipi traje od od 1.6.2021. do 30.6.2021. u svim Bipa prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x glavna nagrada: Dyson Airwrap uređaj za oblikovanje kose, pojedinačne vrijednosti 3.799,00 kn
5 x tjedna nagrada: Xora kozmetičko ogledalo s LED rasvjetom, pojedinačne vrijednosti 474,05 kn
30 x dnevna nagrada: Veet poklon paket

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Bipa prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupe bilo koja dva Veet proizvoda.

Kupnja mora biti napravljena na jednom računu, a za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je broj računa prijaviti:
Slanjem SMS sadržaja: Veet, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221.
Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Reckitt Benckiser d.o.o., Kontrast d.o.o., BIPA d.o.o. i New Level d.o.o. kao ni članovi njihove uže obitelji.

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici. Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te ga predočiti priređivaču. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja
dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
Članak 5. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu dnevnu, jednu tjednu i jednu glavnu nagradu. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 2.7.2021. u prostorijama priređivača. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.bipa.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici će biti kontaktirani od stane priređivača te će putem e-maila morati dostaviti račun kao dokaz o obavljenoj kupnji. Ukoliko navedeno bude ispravno nagrade će im biti dostavljene dostavnom službom na kućnu adresu uz predočenje osobne iskaznice. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Veet nagradna igra traje do 30.6.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE