Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Vegeta nagradni natječa naziva “Vegeta Pop Art” organizira Podravke d.d., a traje od 17.04. do 31.05.2018. godine na području Republike Hrvatske. Nagradni na tječaj održava se na Vegetinoj web stranici http://www.vegeta.hr/hr/vegetapopart

Nagradni fond uključuje glavnu nagrad u i 100 utješnih nagrade.
GLAVNA NAGRADA
Aranžman za dvije osobe koji uključuje : povratni let za Pariz (dva noćenja s doručkom) sa smještajem u hotelu*** u širem centru grada , 2 ulaznice za posjet muzeju Pompidou i tisuću kuna džeparca na potrošačkoj kartici
Termin puta: 22.6. – 24.6.2018.
UTJEŠNE NAGRADE
100 x majica prema odabiru dobitnika, dostupna u 4 boje i dizajna te Vegeta proizvodi.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju ” Vegeta Pop Art” potrebno je:
o na http://www.vegeta.hr/hr/vegetapopart stranicu dignuti sliku vlastitog jela, da ju program obradi u pop art stilu.
o sliku preuzeti na svoje računalo ili mobilni uređaj, te podijeliti na Facebooku i/ili Instagramu uz hashtag #vegetapopart, te napisati popratni komentar.
o profil u postavkama mora biti javan kako bismo ga bili u mogućnosti pronaći putem #vegetapopart
Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 17 .4. do 31.5.2018. godine do ponoći automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 101 najkreativnija prijava koja zadovoljava sve uvjete natječaja.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni 06.06.2018. na web stranici http://www.vegeta.hr/hr/vegetapopart
DOBITNIK GLAVNE NAGRADE: Dobitnik glavne nagrade bit će kontaktiran od strane priređivača nagradnog natječaja maksimalno 24 sata nakon odabira dobitnika i to putem broja mobitela koji je korisnik prijavio za sudjelovanje u natječaju. Nakon verifikacije po dataka i potvrde o ispunjavanju uvjeta za sudjelovanje, 1. nagrada se može realizirati u sljedeće m terminu: 22. – 24.6.2018. ,  grad polaska Zagreb , zračna luka Franjo Tuđman, a sve 2 – 100. nagrade će biti poslane dostavom ili poštom najkasnije do 26.6.2018. Sve dobitnike utješne nagrade kontatirat ćem se radi informacije o adresi za dostavu paketa.

Za sudjelovanje i detalje posjetite http://www.vegeta.hr/hr/vegetapopartNajnovije nagradne igre

Oglasi