NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradna igra 2021: Vegeta 100% blagdanska

Vegeta nagradna igra 2021: Vegeta 100% blagdanska

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj “Vegeta 100% blagdanska” održava se u periodu od 25.11.2021. do 23.12.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x glavna nagrada: Grand Prix Kuhinjski robot
  • 1 x druga nagrada: Analogna kamera/fotoaparat Polaroid Now
  • 1 x treća nagrada: Quickstick Sous Vide kuhalo
  • 10 x ostale nagrade: Vegeta poklon paket

Pravo sudjelovanja

U Nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja i izvlačenje.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u Vegeta nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Prijaviti na internetskoj stranici www.vegeta.hr/100postooriginalna
  2. Odgovoriti na pitanje “Što je zajedničko Vegeti, Grinchu, Djedu Božićnjaku, purici s mlincima i Rudolfu“” Ispričati blagdansku priču koristeći ovih 5 pojmova u priči u kojoj je glavna zvijezda Vegeta.
  3. Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Odabir dobitnika nagrade

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 28.12.2021. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 23.12.2021. godine u 23:59h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz pravila nagradne igre.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana. Članovi žirija biti će odabrani među zaposlenicima priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika priređivača.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija blagdanska priča prema mišljenju većine članova žirija.

Obavještavanje dobitnika i objava rezultata

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/ najkasnije 7. siječnja 2022. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Za prve 3 nagrade priređivač će putem telefona obavijestiti odabrane dobitnike Nagradnog natječaja u roku od dva dana nakon odabir dobitnika. Ukoliko priređivač na uspije uspostaviti kontakt s nekim od dobitnika, u roku od sljedećih sedam dana, dobitnici su dužni javiti se priređivaču.

Dobitnici koji se u navedenom roku ne jave priređivaču, gube pravo na nagradu te u tom slučaju Priređivač zadržava pravo da izabere drugog dobitnika.

Dobitnici ostalih 10 nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici te će im nagrade biti dostavljene poštom na kućnu adresu.

Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila Vegeta natječaja i sudjelovanje posjetite www.vegeta.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE