NaslovnicaBesplatne nagradne igreBesplatan Vegeta natječaj: Destinacija Dalmacija

Besplatan Vegeta natječaj: Destinacija Dalmacija

Trajanje:

Vegeta nagradna igra traje od od 15.9.2022. godine do 2.10.2022. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske, a organizator je Podravka d.d.

Nagrade:

  • 1 x vaučer za putovanje za dvoje u Dubrovnik (2 noćenja za dvoje u dvokrevetnoj sobi s polupansionom + kartica za gorivo od 1.000 kn (132,79 €)
  • 1 x Phillips Viva Collection Multicooker HD3037/70 bijeli

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potreno je:

  1. Na internetskoj stranici www.vegeta-natur.hr/dalmacija-u-vasem-tanjuru odigrati kviz
  2. Odgovoriti na nagradno pitanje, odnosno opisati svoju savršenu dalmatinsku večeru koja uključuje jedan od Vegeta Natur specijala (Vegeta Natur za rižoto s plodovima mora, Vegeta Natur za brudet ili Vegeta Natur za dalmatinsku pašticadu).
  3. Unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kućni broj, mjesto, poštanski broj, država, kontakt telefon te e-mail adresu)

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 2.10.2022. godine u 23:59h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno dva sudionika.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Odabir dobitnika

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji odgovor na nagradni zadatak, prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 14.10.2022. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 2.10.2022. godine u 23:59h. Obavezno će biti provjereno jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Dobitnike odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od tri člana. Članovi žirija bit će odabrani među zaposlenicima Priređivača i zaposlenicima vanjskih suradnika Priređivača.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.vegeta-natur.hr/dalmacija-u-vasem-tanjuru najkasnije 19.10.2022. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na Nagradni natječa

Obavještavanje dobitnika

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima Priređivač raspolaže temeljem prijavne forme. Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi. Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje i detaljna pravila posjetite www.vegeta-natur.hr/dalmacija-u-vasem-tanjuru/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE