NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natječaj: Dalmacija u svim smjerovima

Vegeta nagradni natječaj: Dalmacija u svim smjerovima

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj “Dalmacija u svim smjerovima” se održava od 07.09.2021. do 07.10.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske

Nagrade:

1 x gastro vikend po Dalmaciji za dvoje
1 x pametni sat Garmin Venu

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potreno je:

  1. Na web stranici https://vegeta-natur.hr/dalmacija-u-svim-smjerovima odigrati igricu, odnosno u osmosmjerki te pronaći 3 dalmatinske riječi.
  2. Nakon toga odigrane igrice treba u najviše 600 znakova odgovoriti na nagradno pitanje.
  3. Na kraju sudionik mora u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, država, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 7.10.2021. godine u 23:59h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 2 odgovora. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.

Odabir dobitnika

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana.
Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/odgovor prema mišljenju većine članova žirija.
Odabir dobitnika nagrada obavit će se 11.10.2021. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 07.10.2021. godine u 23:59h.

Objava rezultata i preuzimanje nagrada

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici https://vegeta-natur.hr/dalmacija-u-svim-smjerovima dana 15.10.2021. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Priređivač će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi. Svaki od eventualnih dobitnika obavezan je javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom.

Glavna nagrada bit će organizirana najkasnije u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Dobitnik druge nagrade će nagradu dobiti dostavom na kućnu adresu.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovanje posjetite www.vegeta-natur.hr/dalmacija-u-svim-smjerovima/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE