NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natjecaj: #onokad Vegeta popravi dan

Vegeta nagradni natjecaj: #onokad Vegeta popravi dan

Trajanje:

Nagradni natječaj Vegete se održava od 20.11.2023. godine do 17.12.2023. godine u 23:59:59 h

Nagrade:

  • 100 x Vegeta to go seta

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

  1. Posjetite stranicu www.vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus
  2. U tekstu od maksimalno 300 znakova napišite najluđu situaciju #onokad Vegeta popravi dan u kojoj mogu iskoristiti novi Vegeta spremnik
  3. Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu)

Napomene:

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Odabir dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana. Članovi žirija bit će odabrani među Tik Tok influencerima.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji odgovor na nagradni zadatak , prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 29.12.2023. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 17.12.2023. godine u 23:59:59 h.

Objava dobitnika

Objava rezultata nagradnog natječaja www.vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus najkasnije 3.1.2024. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na Nagradni natječaj.

Obavještavanje dobitnika

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi. Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.vegeta.com/hr/sve-ima-bolji-okus/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x