Oglasi
Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natječaj: Put the Vegeta ring on it!

Vegeta nagradni natječaj: Put the Vegeta ring on it!

Oglasi

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj se održava od 15.04.2024. do 12.05.2024. u 23:59:59

Nagrade:

  • 65 x limited edition Vegeta prsten by Maja Miletić
  • 5 x pametna narukvica Bellabeat Ivy
  • 25 x poklon paket s proizvodima + ulaznica za Muzej iluzija + majica sa otisnutim amblemom

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno na stranici www.vegeta.com/hr/vegeta-prsten ispuniti kreativni zadatak crtanja vlastitog amblema za prsten.

Oglasi

Napomena

  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
  • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
  • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u Nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Odabir dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana, nakon razmatranja svih prijavljenih radova odabrati će dobitnike nagrada na temelju kreativnosti dizajna digitalnog amblema. Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 20.05.2024. godine.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.vegeta.com/hr/vegeta-prsten najkasnije 27.05.2024. godine. Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Napomena za dobitnike

  • Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada (umjesto nagrade koju mu je stručni žiri Priređivača dodijelio kao nagradu).
  • Nagrada je neprenosiva.
  • Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev Priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom, u protivnom gube pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.vegeta.com/hr/vegeta-prsten

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x