NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natječaj: Umjetnički as iz tube

Vegeta nagradni natječaj: Umjetnički as iz tube

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj traje od 25.01.2024. godine do 18.02.2024. godine u 23:59:59 h

Nagrade:

 • 5 x Set tanjura sa tvojim dizajnom
 • 5 x iPad Air 5
 • 25 x poklon paket Kulinarski as iz rukava

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača Podravka d.d. i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Ukoliko se prilikom odabira dobitnika ili prilikom utvrđivanja liste dobitnika utvrdi da je u nagradnom natječaju sudjelovala osoba koja nema pravo sudjelovanja temeljem pravila, taj će dobitnik biti zamijenjen drugim dobitnikom.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:

 1. Posjetiti internetsku stranicu www.vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava/
 2. Dizajnirati svoj tanjur
 3. Unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završili prijavu.

Napomene:

 • Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 18.02.2024. godine u 23:59:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađeno ukupno 35 sudionika.
 • Prijave pristigle nakon navedenog termina nemaju pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
 • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
 • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a odabran je kao dobitnik nagrade, takav će dobitnik biti smatran nevažećim pri provjeri te mu nagrada neće biti dodijeljena.

Odabir dobitnika

Dobitnike odabire stručni žiri priređivača koji se sastoji od tri člana.

Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativniji crtež, prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 29.02.2024. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18.02.2024. godine u 23:59:59 h. Obavezno će biti provjereno jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz pravila.

Objava dobitnika

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici www.vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava/ najkasnije 05.03.2024. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na nagradni natječaj.

Obavještavanje dobitnika

Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom, sukladno podacima kojima priređivač raspolaže temeljem prijavne forme.

Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju netočne ili promijenjene e-mail adrese ili telefonskog broja koju je sudionik naveo u prijavnoj formi. Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik pismeno obratio priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.vegeta.com/hr/kulinarski-as-iz-rukava/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x