NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta Natur natječaj: Putopitalica

Vegeta Natur natječaj: Putopitalica

Trajanje:

Vegeta Natur natječaj “Putopitalica” se održava od 15.10.2021. do 15.11.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske

Nagradni fond uključuje:

  • 1 x aluminijski putni kofer ”The Bigger Carry-On”
  • 1 x DJI mini dron za snimanje
  • 5 x Vegeta poklon paket

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Priređivača i povezanih društava Priređivača te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebo je:

  1. prijaviti se na web stranici www.vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti
  2. riješiti kviz
  3. otključati nagradni zadatak i odgovoriti na postavljeno pitanje

Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Svaki sudionik nagradnog natječaja dužan je čuvati dokaze o ispunjenju uvjeta za sudjelovanje u nagradnom natječaju za cijelo vrijeme trajanja nagradnog natječaja te ih na zahtjev priređivača pokazati.

Odabir dobitnika nagrade

Dobitnike odabire na temelju kreativnosti prijave stručni žiri priređivača koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/odgovor prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 19.11.2021. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 15.11.2021. godine u 23:59h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz ovih Pravila. Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od količine definirane u članku 7. pravila nagradnog natječaja. U slučaju da se izvučena prijava proglasi nevažećom, izvući će se novi dobitnik.

Objava rezultata natječaja i obavijesti dobitnicima

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici https://vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti najkasnije 27.11.2021. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Priređivač će obavijestiti eventualne dobitnike o osvojenoj nagradi. Svaki od eventualnih dobitnika obavezan je javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja.

Pravila

Vegeta Natur natječaj traje do 15.11.2021., a za pravila i sudjelovanje u kvizu posjetite www.vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE