Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Dr. Oetker nagradna igra održava se u razdoblju od 01.12.2019. do 25.12.2019. unutar kojeg svaki dan jedan dobitnik osvaja jednu dnevnu nagradu.

Fond nagrada za nagradnu igru sastoji se od 25 dnevnih nagrada:
Svaka dnevna nagrada uključuje:
1 x 2.000,00 kn s raspoloživim iznosom potrošnje na Premium Visa Gold kartici izdanoj od strane PBZ Card d.o.o.
1 x veliki plišani Sob
Ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 57.554,04 HRK.

Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.
Pravo na sudjelovanje u Nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojih Dr.Oetker proizvoda u vrijednosti 50,00 kn, izvršenoj na jednom (istom) računu, a moguća je na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj u razdoblju trajanja nagradne igre od 01.12.2019. do 25.12.2019. godine, te uploadom fotografije računa i upisom osobnih podataka (ime i prezime, adresa, broj telefona i e-mail adresa) u obrazac koji se nalazi na www.oetker.hr. U nagradnoj igri će sudjelovati sve prijave zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre. Prijave pristigle izvan perioda trajanja nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene prijave.

Izvlačenje nagrada održat će se svakog dana trajanja nagradne igre u prostorijama Dr. Oetker d.o.o., na adresi Josipa Lončara 9a, 10.090 Zagreb. Izvlačenje dobitnika provest će se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze prijavljenih računa. Dobitnici će biti objavljeni na www.oetker.hr svakog dana u 17h, za prethodni dan. Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada putem telefona i emaila u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku 45 dana od dana izvlačenja dobitnika.

Za detaljna pravila Dr. Oetker nagradne igre i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi