Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

U razdoblju od 01.05. do 30.06.2018. Violeta priprema novi program vjernosti – We Care trendy ljeto s ELFS-om!
Program vjernosti provodi se u svim prodajnim mjestima (prodavaonicama) na području Republike Hrvatske od 1.svibnja 2018. do 30.lipnja 2018. ili do isteka zaliha nagrada.

Nagrade su:
Potrošač može dobiti jednu ( ili više) od sljedećih nagrada, a dodjela nagrada se vrši slučajnim odabirom, putem random.org:
– 4000 x bikini, dizajn potpisuje hrvatski brend ELFS
– Do isteka zaliha- narukvice s privjeskom, dizajn potpisuje hrvatski brend ELFS

Za sudjelovanje u programu vjernosti potrebno je u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti 2 komada bilo kojeg pakiranja Violeta uložaka koji na sebi imaju oznaku programa vjernosti.
Isto pakiranje je potrebno skupa sa računom i podatcima za slanje nagrade (ime i prezime, adresa stanovanja i e mail adresa) ,poslati poštom na adresu:
Logistika Violeta d.o.o., Obrež Zelinski 55, 10380 Sveti Ivan Zelina, sa naznakom: „Za program vjernosti“.

Prihvaćaju se samo prijave s poslanim naljepnicama, računima i podatcima za slanje nagrada. Prihvaćaju se samo računi zaključno s datumom 30.lipnja 2018.godine.

Organizator Programa vjernosti će prema slučajnom odabiru u roku od 8 radnih dana nakon završetka Programa vjernosti objaviti raspored nagrada za sve sudionike, koji su poslali ispravne prijave. Organizator programa vjernosti svakom će potrošaču u roku od 45 radnih dana od objave raspodjele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte poslati dodijeljenu nagradu. Detaljna pravila programa vjernosti možete pronaći OVDJEZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi