Violeta We Care nagrađuje

Violeta We Care program vjernosti provodi se u svim prodajnim mjestima (prodavaonicama) Konzuma na području Republike Hrvatske od 1.11.2020. do 30.11. 2020. ili do isteka zaliha nagrada

Nagradni fond obuhvaća:
3 x Garmin Vivoactive 4s pametni sat
10 x Garmin Vivosmart 4 pametna narukvica
Do isteka zaliha x Pilates lopta

Za sudjelovanje u We Care programu vjernosti potrebno je u razdoblju od 1.11.2020. do 30.11. 2020. na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma na području Republike Hrvatske kupiti dva komada bilo kojih Violeta We Care higijenskih i/ili dnevnih uložaka te pravilno ispuniti on line prijavu.

Svaka prijava treba sadržavati sliku računa ( jednog ili više) na kojem je vidljivo razdoblje kupnje i broj kupljenih komada.
Prijavu je potrebno ispuniti na web stranici: http:// wecare.violeta.com/ te sačuvati račun.
Prihvaćaju se samo on-line prijave s potpunim podacima te vidljivom slikom računa zaključno s datumom 30.11.2020. godine.

Organizator će prema slučajnom odabiru u roku od osam radnih dana nakon završetka Programa vjernosti objaviti raspored nagrada za sve sudionike, koji su poslali ispravne prijave.

Dpdjela nagrada se vrši slučajnim odabirom putem servisa random.org.

Organizator programa vjernosti svakom će potrošaču u roku od 45 radnih dana od objave raspodjele nagrada na navedenu adresu putem kurirske dostave ili pošte poslati dodijeljenu nagradu.

Za detaljna pravila programa vjernosti i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE