NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloVitapur nagradna igra: Vitapur i Petrol nagrađuju

Vitapur nagradna igra: Vitapur i Petrol nagrađuju

Trajanje

Vitapur nagradna igra se provodi od 25. listopada 2021. do 13. veljače 2022. na teritoriju Republike Hrvatske.

Nagradni fond

  • 1 x ELEKTRIČNI BICIKL u iznosu 8.300 kuna s uključenim PDV-om
  • 1 x ELEKTRIČNI ROMOBIL u iznosu 2.700 kuna s uključenim PDV-om
  • 1 x PAMETNI SAT u iznosu 1.300 kuna s uključenim PDV-om
  • 2 x PAMETNA NARUKVICA u iznosu 150 kuna s uključenim PDV-om
  • 5 X SATENSKA POSTELJINA SVILANIT 140×200 u iznosu 380 kuna s uključenim PDV-om

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod priređivača i članova njihove uže obitelji (supružnici, djeca, roditelji, braća i sestre).

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je kupnja barem jednog proizvoda iz odabranog asortimana priređivača na Petrol benzinskim pumpama. Osobe koje žele sudjelovati u nagradnoj igri moraju popuniti pristupnicu i sačuvati račun do objave dobitnika.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre popune (online) pristupnicu na mrežnoj stranici www.vitapur.hr/petrol-nagradna-igra i koji se prilikom elektroničkog popunjavanja (online) pristupnice na mrežnoj stranici www.vitapur.hr/petrol-nagradnaigra prijave za sudjelovanje.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 16.3.2022. godine u sjedištu Priređivača na adresi Radnička cesta 39, 10000 Zagreb uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnik će biti izvučen putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Rezultati nagradne igre s navedenim imenima svih dobitnika bit će objavljeni u roku od 8 dana od dana izvlačenja na internet stranici www.vitapur.hr/petrol-nagradnaigra

Obavještavanje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje nagrada

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja obavijestiti Dobitnika o dobivenoj nagradi pismenim putem i objavom na www.vitapur.hr/petrol-nagradna-igra.

Dobitnici će nagrade preuzeti u sjedištu priređivača ili će mu biti dostavljena Hrvatskom poštom preporučeno s povratnicom na adresu koja je prijavljen prilikom unošenja osobnih podataka. Prilikom preuzimanja preporučene pošiljke s povratnicom, Dobitnik svojim potpisom povratnice potvrđuje primitak nagrade i time prestaju sve obveze Priređivača prema Dobitniku.

Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten u roku od 8 dana od isteka roka za preuzimanje nagrade iz prethodnog stavka i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave i specijalne punomoći ovjerene kod javnog bilježnika.
U slučaju da Dobitnik nagrade u navedenim rokovima ne preuzme nagradu u skladu s pravilima, gubi pravo na istu.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE