NaslovnicaBesplatne nagradne igreVrijedan nagradni natječaj Podravke: Ketchup na sve

Vrijedan nagradni natječaj Podravke: Ketchup na sve

Nagradni natječaj Podravke traje od 13.5.2021 do 11.6.2021. godine u 23:59 h na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
3 x PlayStation 5 + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition PS5 + The Nioh Collection PS5

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba:
1. Fotkajte svoje omiljeno ili kreativno osmišljeno jelo u kojem ste koristili i Podravkin ketchup, ali tako da se vidi i ambalaža
2. Fotku objavite na svom Instagram profilu
3. U opisu fotke dodajte #ketchupnasve
4. Profil mora biti javan kako bi mogli vidjeti vašu fotku

Svaki sudionik sudjelovanjem u magradnom natječaju do 11.06.2021. godine u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 3 sudionika.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire i nagrađuje žiri Priređivača. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 11.6.2021. godine u 23:59 h.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://zabavno-lice-rajcice.podravka.hr/, najkasnije 25.06.2021. godine. Objavljeni popis nagrađenih uključivat će naziv profila s Instagrama s kojim je izvršena prijava.

Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox Instagram profila Podravka Hrvatska sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, mjesto stanovanja, adresa e-pošte i broj mobitela) u roku od 8 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u roku od 8 dana, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na magradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja (rezervni dobitnik). Dobitnici će pakete dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za detaljna pravila Podravka nagradnog natječaja u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE