Sve nagradne adventske kalendare 2020 možete pronaći OVDJE


Zvijezda nagradni natječaj naziva “Dobrodošli u avanture majoneze” traje od 27. travnja 2020. u 12:00 sati do zaključno 01. lipnja 2020.g. u 12:00 sati.

Nagrade su:
10.000,00 kn na potrošačkoj kartici i podjela pobjedničkog recepta na medijskim i zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže)
5.000,00 kn na potrošačkoj kartici i podjela recepta na medijskim i zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže)
3.000,00 kn na potrošačkoj kartici i podjela recepta na medijskim i zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže)

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su na dan početka natječaja starije od 18 godina.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je registrirati se imenom i prezimenom ili automatski pomoću Facebook profila na stranici www.avanturemajoneze.hr te na istoj postaviti fotografiju jela, ime jela i opis/recept, pri čemu je uvjet korištenje Zvijezda majoneze. U opis fotografije koja se prijavljuje u natječaj potrebno je napisati opis jela i objasniti zašto je baš ono posebno. Sudionik može prijaviti do 3 različita jela tijekom trajanja natječaja.

Tročlani žiri će nakon završetka natječaja odabrati sudionike koji su prijavili najoriginalnije jelo, a sveukupno će biti nagrađeno 3 sudionika.

Žiri će ocjenjivati po sljedećim kategorijama, a svaka kategorija donosi 1-10 bodova, osim korištenje Zvijezda majoneze koje je obavezno:
– maštovitost u korištenju sastojaka/originalnost recepta
– kreativnost imena
– kvalitetu fotografije
– korištenje Zvijezda majoneze

Odabir dobitnika održati će se u roku od 3 dana od završetka natječaja, a dobitnici će biti objavljeni na stranici www.avanturemajoneze.hr i stranici https://www.facebook.com/Zvijezda/ u roku od 7 dana od završetka žiriranja.

Za detaljna pravila i prijavu vašeg jela posjetite Avanturemajoneze.hr



Najnovije nagradne igre

Oglasi