NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloVulkal nagradna igra: Gume kupi, nagradu pokupi!

Vulkal nagradna igra: Gume kupi, nagradu pokupi!

Trajanje:

Vulkal nagradna igra traje od 1.10.2021 do 31.10.2021. (nedjelja) na svim maloprodajnim mjestima tvrtke Vulkal na području Republike Hrvatske, uključujući i službenu internet trgovinu www.vulkal.hr

Nagrade:

1 x novi skuter APRILIA SXR 50!
3 x Vulkal poklon kartica u vrijednosti 3.000 kuna
3 x Vulkal poklon kartica u vrijednosti 2.000 kuna
3 x Vulkal poklon kartica u vrijednosti 1.000 kuna
8 x digitalni photo okvir NOKIAN
5 x Vulkal poklon bon za gorivo u vrijednosti 600 kuna
9 x jakna MICHELIN
5 x ruksak BRIDGESTONE
1 x premium ručni muški sat GOODYEAR!

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne, fizičke osobe.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili
izvanbračni drugovi, roditelji i djeca kao ni osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji
način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre.

Kako sudjelovati u Vulkal nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u Vulkal nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre:

  1. Kupiti uslugu servisa ili nove gume u minimalnom iznosu od 300 kn na istom računu, u ovlaštenim Vulkalovim maloprodajnim centrima u Republici Hrvatskoj, uključujući i kupnju novih guma u internet trgovini www.vulkal.hr
  2. Ispuniti online obrazac na web stranici www.vulkal.hr predviđenoj za odvijanje nagradne igre (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu stanovanja, e-mail adresu i broj telefona/mobitela).

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Svaki Sudionik može sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa za vrijeme trajanja cijele nagradne igre.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Svaki Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje i proglašenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će u ponedjeljak 8.11.2021. u prostorijama Vulkala u prisustvu tročlane komisije.

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, iz baze svih pristiglih prijava unutar perioda odvijanja nagradne igre.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od sedam dana od izvlačenja na internet stranici www.vulkal.hr

Obavijest dobitnicima o osvojenoj nagradi i preuzimanje nagrada

Dobitnika će o osvojenoj nagradi i načinu preuzimanja biti obaviješteni najkasnije u roku od sedam dana od dana izvlačenja putem telefonskog broja i/ili elektroničke pošte navedene u online obracu za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Dobitnik je obvezan preuzeti nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku propisanom pravilim anagradne igre, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem telefonskog poziva i/ili putem elektroničke pošte da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila

Vulkal nagradna igra traje do 31.10.2021, a za detaljna pravila i prijavu posjetite www.vulkal.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE