NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloVulkal nagradna igra: Osvoji vaučer za gume u iznosu od 500 EUR!

Vulkal nagradna igra: Osvoji vaučer za gume u iznosu od 500 EUR!

Trajanje:

Vulkal nagradna igra traje od ponedjeljka, 2.10.2023. u 00:00 sati do zaključno, utorka,
31.10.2023. u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

1 x vaučer od 500 EUR za kupnju novih guma

Napomena za nagradu

 • Vaučer je iskoristiv jednokratno, 12 mjeseci od dana uručenja dobitniku u Vulkalovim prodajnim centrima ili u Internet trgovini vulkal.hr
 • Ukoliko dobitnik potroši manje od naznačene vrijednosti od 500,00 eura, taj iznos ostaje nepotrošen, a Organizator nema obavezu ni na koji način nadoknaditi razliku. Preostali iznos vaučera, dobitnik može iskoristiti naknadno, ali unutar roka valjanosti vaučera.
 • Nagrada se ne može zamijeniti za novčanu vrijednost, drugu robu niti drugu uslugu. Sudionici koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama niti drugačiju vrstu nagrade od one navedene u ovim Pravilima.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fizičke, punoljetne osobe (maloprodajni kupci) s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici Vulkala i članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre kupiti 2 ili 4 nova pneumatika iz zimskog, ljetnog ili cjelogodišnjeg programa na istom računu, u Vulkalovim prodajnim centrima ili u Internet trgovini vulkal.hr
 2. Ispuniti online obrazac na web stranici www.vulkal.hr predviđenoj za sudjelovanje u nagradnoj igri (upisati broj računa, ime i prezime, adresu stanovanja, e-mail adresu, broj telefona/mobitela)
 3. Originalni račun kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa za vrijeme trajanja cijele nagradne igre.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će dana 6.11.2023. u prostorijama priređivača.

1 dobitnik bit će izvučen putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, iz baze svih pristiglih prijava unutar perioda odvijanja nagradne igre.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima. U slučaju da prijavu izvučenog Dobitnika proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Objava dobitnika

Dobitnik će biti objavljen na službenoj Internet stranici i službenoj Facebook stranici (2) Facebook najakasnije 7 dana nakon završetka nagradne igre. Objava dobitnika, zbog zaštite podataka, bit će uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana službene objave.

Preuzimanje nagrada

Pobjednik će biti informiran e-mailom o načinu preuzimanja nagrade. Dobitnik je sukladno zaprimljenim uputama u svrhu dostave nagrade dužan Organizatoru unutar tri dana od dobivanja poruke dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja i kontakt telefon) na e-mail adresu Voditeljice marketinga tvrtke Vulkal: [email protected]. Dobitnik je obvezan preuzeti nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti Organizatora o osvojenoj nagradi.
Ako dobitnik ne preuzme nagradu u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka Organizator će ponovno obavijestiti dobitnika putem telefonskog poziva i/ili putem elektroničke pošte da preuzme nagradu u roku od 15
kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom
naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Napomena

 • Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti
 • osoba koju je on ovlastio, uz predočenje svoje identifikacijske isprave i pisane
 • punomoći na kojoj je potpis dobitnika ovjeren kod javnog bilježnika.
 • Osvojena nagrada nije zamjenjiva za novac ili neku drugu nagradu.
 • Organizator ne odgovara za materijalne ili pravne nedostatke nagrada

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.vulkal.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x