NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloWD-40 nagradna igra 2020: Osvoji put u New York i druge vrijedne...

WD-40 nagradna igra 2020: Osvoji put u New York i druge vrijedne nagrade

WD-40 nagradna igra traje od 1.10.2020. do 31.3.2021. godine.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
Avionske karte i smještaj za dvije osobe za put u New York u trajanju od 7 dana
Pobjednik će morati preuzeti nagradu u roku od 12 mjeseci od datuma zatvaranja nagradnog natječaja navedenog u nastavku. Ukoliko izvanredne okolnosti to zahtijevaju, kao što je zatvaranje državnih granica radi pandemije, obje strane će to pismeno potvrditi.
Mjesečne nagrade:
– Kutija s ručnim alatom
Kutija s ručnim alatom koji će vam pomoći u rješavanju svih radova u kući i oko nje u kombinaciji s omiljenim WD-40.
– SmoothSkin IPL uređaj za uklanjanje dlačica
Uređaj za trajno uklanjanje dlačica koje će razveseliti žene (i muškarce). U 12 tjedana jednostavnih tretmana riješi se svih dlačica na tijelu.
– Wenger ruksaci i torbe za laptop
Visokokvalitetna linija ruksaka i torbi za laptop s pametno iskorištenim prostorom koje će svako putovanje znatno olakšati.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača, kao ni uži članovi njihovih obitelji.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, kupac mora posjetiti https://wd40.hr/putunewyork i unijeti podatke za kontakt kako bi bio prijavljen u našu bazu podataka te ispuniti formu.

Sve što trebaš napraviti je opisati svoju najdražu WD-40 primjenu proizvoda te priložiti fotografiju koja prikazuje tu primjenu koristeći promotivnu WD-40 limenku. Pobjednici mjesečne i glavne nagrade biraju se slučajnim odabirom.

Dopušten je samo jedan unos po osobi.

Dobitnik nagrade bit će javno objavljen putem originalne Facebook stranice WD-40 u Republici Hrvatskoj, nakon što je pobjednik obaviješten. Ime i zemlja pobjednika također će biti dostupni na zahtjev putem e-maila [email protected]

Pobjednik će biti kontaktiran izravno kako bi se potvrdilo ispunjenje nagrade. Nagrada će biti uručena u roku od 30 radnih dana od valjanog prihvaćanja nagrade, odnosno od dana kad postane moguće organizirati takav put.

Za detaljna pravila i prijavu nakon kupovine WD 40 kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE