Uživaj u damskom shoppingu uz Wella Pro Series i Always Platinum

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeUživaj u damskom shoppingu uz Wella Pro Series i Always Platinum
Oglasi

Uživaj u damskom shoppingu

wella-pro-series-nagradna-igra-2011U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji u jednoj kupovini, na jednom računu kupe 1 Wella Pro Series i 1 Always Platinum proizvod u Spar i Interspar  prodavaonicama na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Trajanje nagradne igre:  20.10.2011. – 30.11.2011.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Proizvoda trebaju: poslati SMS poruku slijedećeg sadržaja na broj 60060:
spar, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
Npr;   spar, 123-45679991, Zeljka Babic, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.
U nagradnom izvlačenju sudjelovati će sve SMS prijave koje pristignu s datumom slanja najkasnije 30.11.2011.
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničen broj puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri. Po jednom računu je moguće poslati samo 1 prijavu. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava, ali sa različitim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 06.12.2011. u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika kompjuterskim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. Na tjednim izvlačenjima će biti prisutani javni bilježnik. U izvlačenju će sudjelovati sve važeće SMS prijave primljene unutar perioda trajanja nagradne igre, a koje udovoljavaju uvjetima važećih pravila igre.  Ako se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, u izvlačenju sudjeluju i sudionici koji su već dobili nagrade ( osoba koja je već izvučena kao dobitnik može dobiti nagradu ali sa različitim brojem računa), sve dok se nagradni fond ne podijeli u cijelosti.

Nagradni fond čine

100 X CD grupe Connect koji uključuje hit singl „Dalmatinka“

30 X damski paket koji sadrži: crveni ruž i lak Max Factor, poklon bon* za frizuru u frizerskom salonu Zanetti

1 X godišnju zalihu**Always Platinum proizvoda

1 X godišnju zalihu**proizvoda Wella Pro Series

* poklon bon uključuje 1 šišanje i frizuru uz prethodnu najavu i nije ga moguće zamijeniti za gotovinu ili bilo koju drugu uslugu. Nagrada se treba iskoristiti u frizerskom salonu Zanetti u Zagrebu. Troškove puta do Zagreba dobitnik snosi sam.

**godišnja zaliha temeljena je na prosječnoj godišnjoj potrošnji navedenih proizvoda

Nagrade se izvlače prema obrnutom redoslijedu kako su navedene (od zadnje prema prvoj).

Dobitnik će sudjelovati s Organizatorom i Administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnika će se o dobitku obavijestiti usmeno i pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu. Organizator će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.  Kao dokaz preuzimanja nagrade Administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz..).

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi