Uživaj u damskom shoppingu

wella-pro-series-nagradna-igra-2011U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji u jednoj kupovini, na jednom računu kupe 1 Wella Pro Series i 1 Always Platinum proizvod u Spar i Interspar  prodavaonicama na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Trajanje nagradne igre:  20.10.2011. – 30.11.2011.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine Proizvoda trebaju: poslati SMS poruku slijedećeg sadržaja na broj 60060:
spar, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
Npr;   spar, 123-45679991, Zeljka Babic, Javorova 5, Zagreb, 01.02.1980.
U nagradnom izvlačenju sudjelovati će sve SMS prijave koje pristignu s datumom slanja najkasnije 30.11.2011.
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničen broj puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri. Po jednom računu je moguće poslati samo 1 prijavu. Jedna osoba može poslati neograničeni broj prijava, ali sa različitim brojem računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 06.12.2011. u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Banjavčićeva 22, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika kompjuterskim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje. Na tjednim izvlačenjima će biti prisutani javni bilježnik. U izvlačenju će sudjelovati sve važeće SMS prijave primljene unutar perioda trajanja nagradne igre, a koje udovoljavaju uvjetima važećih pravila igre.  Ako se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, u izvlačenju sudjeluju i sudionici koji su već dobili nagrade ( osoba koja je već izvučena kao dobitnik može dobiti nagradu ali sa različitim brojem računa), sve dok se nagradni fond ne podijeli u cijelosti.

Nagradni fond čine

100 X CD grupe Connect koji uključuje hit singl „Dalmatinka“

30 X damski paket koji sadrži: crveni ruž i lak Max Factor, poklon bon* za frizuru u frizerskom salonu Zanetti

1 X godišnju zalihu**Always Platinum proizvoda

1 X godišnju zalihu**proizvoda Wella Pro Series

* poklon bon uključuje 1 šišanje i frizuru uz prethodnu najavu i nije ga moguće zamijeniti za gotovinu ili bilo koju drugu uslugu. Nagrada se treba iskoristiti u frizerskom salonu Zanetti u Zagrebu. Troškove puta do Zagreba dobitnik snosi sam.

**godišnja zaliha temeljena je na prosječnoj godišnjoj potrošnji navedenih proizvoda

Nagrade se izvlače prema obrnutom redoslijedu kako su navedene (od zadnje prema prvoj).

Dobitnik će sudjelovati s Organizatorom i Administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije. Dobitnika će se o dobitku obavijestiti usmeno i pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon uvida u valjani račun koji je izvučen u protivnom gubi pravo na nagradu. Organizator će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.  Kao dokaz preuzimanja nagrade Administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a ili pošte) Administrator će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz..).Najnovije nagradne igre

Oglasi