Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreWienerberger: Hoću dom!

Wienerberger: Hoću dom!

Oglasi

Wienerberger: Hoću dom nagradna igra

U nagradnoj igri sudjeluju fizičke osoba koje za vrijeme nagradne igre od 01.03. do 15.06.2011 ispune upitnik na stranici www.hocudom.com te kao prilog pošalje kopiju idejnog projekta (tlocrti, presjek i pogledi).

Prva nagrada odnosi se na najkvalitetnije proizvode tvrtke Wieneberger Porotherm Profi opeku te vrhunski Tondach crijep, a vrijednost nagrade je 70.000 kuna (u omjeru 60% Porotherm Profi i 40% Tondach). Druga nagrada odnosi se na Semmelrock proizvode u vrijednosti od 20.000 kuna po Vašem izboru. Treća nagrada je TV LCD, a vrijednost nagrade je 10.000 kn. Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Oglasi
Oglasi

Nagradni fond:
1. nagrada: Protherm Profi + Tondach crijep do 70.000 kn
2. nagrada: Semmelrock do 20.000 kn
3. nagrada: LCD TV 10.000 kn

Uz nagrade neke od sudionika u 2011 godini očekuju još dodatna iznenađenja kao što su npr. besplatni izračuni materijala, besplatano idejno rješenja okoliša sa Semmelorock opločnicima i sl.

U nagradnoj igri može se sudjelovati i tako da ispunjeni kupon zajedno sa kopijom idejnog projekta (tlocrti, presjek i pogledi) pošalje poštom ili osobno dostavi na Wienerberger Ilovac d.d. Donje Pokupje 2, 47000 Karlovac.

Više o nagradnoj igri i pravilima na stranicama
www.wienerberger.hrwww.hocudom.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi