NaslovnicaBesplatne nagradne igreWienerberger: Vrt kakvog zamišljam

Wienerberger: Vrt kakvog zamišljam

Trajanje:

Wienerberger nagradna igra “Vrt kakvog zamišljam” traje od 1.9.2022. do 10.9.2022. te se odvija na Facebook stranici “Wienerberger Hrvatska”.

Nagrade:

  • Do 50m2 Semmelrock opločnika

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, kao ni zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ovog nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje, potrebno je vizualizirati dio okućnice po želji uz GardenVisions aplikaciju, sliku objaviti u komentaru koji se nalazi na OVOM LINKU te opisati kako najviše volite provoditi vrijeme u svom vrtu.

Izvlačenje dobitnika i preuzimanje nagrade:

Peteročlana komisija iz Wienerberger grupacije odabrat će najkreativniji prijedlog i nagraditi ga s do 50m2 Semmelrock opločnika po želji.

Pobjednici će o osvajanju nagrade biti obaviješteni putem Facebook oznake u komentaru koji je sudionik ostavio povodom nagradnog natječaja. Pobjednik koji ne odgovori na obavijest o osvajanju nagrade u roku od 15 dana gubi pravo na nagradu.

Pravila

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Nagradna igra “Vrt kakvog zamišljam” traje od 1.9.2022. do 10.9.2022., a za detaljnija pravila posjetite https://www.wienerberger.hr/pravila-nagradnog-natjecaja-vrt-kakvog-zamisljam.html

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE