NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaUz MasterCard Zagrebačke banke do Disneylanda u Parizu

Uz MasterCard Zagrebačke banke do Disneylanda u Parizu

zaba-nagradna-igra-2012-put-u-disney-parisVeć za kupovinu od 100 kuna pošaljite SMS poruku na broj 60050 i sudjelujte u nagradnoj igri do 20. listopada 2012. Dalje će sve ići automatski – sustav će bilježiti sve vaše daljnje transakcije u iznosu većem od 100 kuna po vašim MasterCard karticama Zagrebačke banke, a vi ste korak bliže nezaboravnom provodu u parku Disneyland Paris.

SMS poruka treba sadržavati vaše ime i prezime, datum i godinu rođenja, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Primjer poruke: Ana Jurić, 02.06.1978., Palmotićeva 13, 10000 Zagreb.
Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

1. nagrada (glavna nagrada):
Aranžman za 4 osobe (2 odraslih osoba + 2 djece od kojih će jedno dijete u dobi od 6 do 12 godina moći sudjelovati u paketu „Neprocjenjivi trenutak“) uključuje : povratne zrakoplovne karte Zagreb – Pariz sa putnim osiguranjem, sudjelovanje u paketu „Neprocjenjivi trenutak“ koji uključuje paljenje žaruljica na božićnoj jelci s Mickejem, 2 noći/3 dana s doručkom u hotelu „The Disneyland hotel“ 5*, all inclusive vaučeri za 3 ručka i 3 večere, trodnevna ulaznica za Disneyland Paris i „Walt Disney Studios Park”, VIP propusnice za sva 3 dana, fotografija „Neprocjenjivog trenutka“ i obiteljska fotografija, poklon paket za djecu „Disney“. U paketu „Neprocjenjivi trenutak“ zbog sigurnosnih razloga može sudjelovati samo jedno dijete u dobi između 6 i 12 godina.
Objava dobitnika je 5. studenoga 2012. na www.zaba.hr, a putovanje u Disneyland Paris od 23. do 25. studenoga 2012.

Detalje nagradne igr emožete pogledati u ovom PDF dokumentu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE