Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

zaba-nagradna-igra-2015-za-put-u-dubrovnik-zagrebacka-bankaNagradna igra Zagrebačke banke 2015 “ZABA nagradna igra za put u Dubrovnik i druge nagrade” traje od 4. prosinca 2015. do 17. siječnja 2016.

Nagradni fond uključuje:
Glavna je nagrada putovanje u Dubrovnik za četiri osobe, boravak u hotelu Hilton Imperial 5* i džeparac od 10.000 kuna na go! kartici Zagrebačke banke.
Aranžman uključuje prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubrovnik – Zagreb i zrakoplovne pristojbe, šest noćenja s polupansionom u hotelu Hilton Imperial 5* te prijevoz od zračne luke do hotela i natrag.
Dodatne nagrade su:
3 x iPhone 6s 16GB
5 x iPad Air 2 16GB Wi-Fi.

Kako sudjelovati?
-U nagradnu igru ulazite već s potrošenih 50 kuna na MasterCard ili Maestro kartici, bilo da plaćate jednokratno ili na rate na prodajnom mjestu, u inozemstvu ili putem interneta.
– Nakon prve transakcije od minimalno 50 kuna za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavite se SMS-om na broj 60852 sa sljedećim sadržajem: ime i prezime, datum rođenja, ulica i kućni broj, grad (primjer: Ana Jurić, 2. 6. 1978., Vukovarska cesta 2, Zagreb).
– Jednom kad ste se prijavili svaka sljedeća transakcija u vrijednosti od 50 kuna novi je ulazak u nagradnu igru i nova prilika za dobitak.

Izvlačenje dobitnika u Nagradnoj igri održat će se 28. siječnja
2016. Popis svih dobitnika Nagradne igre „Sa Zaba karticama mogu“
bit će objavljen na www.zaba.hr dana 30. siječnja 2016. godine.

Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi