Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaZagrebačka banka: Uz Gloriju i MasterCard do popusta i nagrada

Zagrebačka banka: Uz Gloriju i MasterCard do popusta i nagrada

Oglasi

zagrebacka-banka-gloria-popusti-i-nagrade-preko-mastercarda

 

Najnovije nagradne igre Zagrebačke banke možete pronaći na stranici
ZABA nagradna igra – popis svih nagradnih igara 

Oglasi
Oglasi

 

 

Počela je zajednička akcija Zagrebačke banke i magazina Gloria. U svim najboljim dućanima odjeće, obuće, kozmetike, nakita i modnih dodataka dobivate popust i još možete  osvojiti 500 kuna nagrade!

U Gloriji od 26. travnja pronađite kupone s 30 posto popusta poznatih brandova koji  jednostavno pozivaju na dobar šoping– od Trussardija do Shoeboxa, od Lisce do Furle, i  to u nekoliko hrvatskih gradova.

Na 208 prodajnih mjesta plaćajte svojim MasterCard karticama Zagrebačke banke u razdoblju od 26. travnja do 6. svibnja i uz  Glorijin kupon dobivate 30 posto popusta.

Oglasi
Oglasi

Sudjelujete i u nagradnoj igri „MasterCard kartice Zagrebačke banke Vas nagrađuju“ u kojoj se dijeli čak 40 nagrada po 500 kuna na go! kartici Zagrebačke banke. U nagradnoj igri sudjelujete plaćajući Zabinim MasterCard karticama na prodajnim mjestima uključenima u akciju i ako ne iskoristite Glorijin kupon za popust. Sve što trebate učiniti je upisati na kupon svoje podatke, broj autorizacije i datum transakcije te ga ubaciti u kutiju na prodajnom mjestu.

Ovo je proljetni šoping u kojemu dobivate trostruko – osjetan popust u najboljim trgovinama, veliku šansu da osvojite 500 kuna nagrade i, naravno, MultiPlusCard nagradne bodove koje dobivate za svako plaćanje MasterCard karticama bilo gdje u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i na internetu.

Popis prodajnih mjesta možete pronaći u PDF-u na ovoj adresiOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi