NaslovnicaDobitnici nagradne igreZewa nagradna igra 2021: Osvoji jedan od 30 iRobot Roomba usisavača

Zewa nagradna igra 2021: Osvoji jedan od 30 iRobot Roomba usisavača

Najnovija Zewa nagradna igrau navedena je na stranici:
>> Zewa nagradna igra <<

Zewa nagradna igra traje od 1.6.2021. do 30.6.2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum Internet prodavaonicu.

Nagradni fond sastoji se od:
30 x iRobot e5158 vrijednosti 3.599 kn

Zewa nagradna igra – kako sudjelovati?

1. U periodu trajanja nagradna igre (1.6. do 30.6.2021) kupi bilo koja dva Zewa proizvoda na istom računu u Konzumu
2. Pošalji SMS i možeš osvojiti iRobot usisavač SVAKI DAN!

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre naprave kupnju bilo koja dva Zewa proizvoda na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS-a sadržaja: ZEWA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini
račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održava prvog radnog dana nakon dana za koji se izvlači dobitnik. Na primjer, 2. 6. 2021. (utorak) se izvlači dobitnik za 1. 6. 2021. (ponedjeljak). Ukupno će biti izvučeno 30 dobitnika, za svaki dan od 1. 6. 2021. do 30. 6. 2021. Izvlačenja će se održavati u prostorijama priređivača. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od
8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade
će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Zewa nagradna igra 2021 traje do 30.6.2021, a za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE