Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineSa Žitom u Plodinama do vrijednih nagrada

Sa Žitom u Plodinama do vrijednih nagrada

Oglasi

žito proizvodi i plodine nagradna igra

 

Dobitnike nagradne igre Žita i Plodina možete pronaći na stranici
Dobitnici Plodine i Žito nagradne igre 

Oglasi
Oglasi

 

Nagradna igra održava se u razdoblju od 01.09.2012. do 30.09.2012. u svim prodajnim mjestima Plodine d.d. na području Republike Hrvatske.

Kupujte Žito proizvode – Zlato polje rižu i palentu, Krex Zlatni prepečenac i Maestro začine u Plodinama , te osvojite atraktivan komplet Fissler posuđa!

Za prijavu je potrebno poslati kopiju računa i 3 barkoda pakiranja Žito Zlato polje , Krex i Maestro proizvoda i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i telefonski broj) najkasnije do 02.10.2012. na adresu Fairtrade d.o.o., Slavonska avenija 52a, poštanski pretinac 6, 10002 Zagreb, s napomenom – Za nagradnu igru “Sa Žitom u Plodinama do vrijednih nagrada”.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj pošiljaka s točno navedenim podacima zaključno do 02. 10. 2012. Jedna kopija računa može se poslati samo jedanput.

Oglasi
Oglasi

Fond nagrada:

10 x Fissler set-ova posuđa u pojedinačnoj vrijednosti 1.521,00 kn (s uključenim PDV-om)

50 x Poklon paketa Žito u pojedinačnoj vrijednosti 251,10 kn (s uključenim PDV-om)

Javno izvlačenje će se održati 15.10.2012. godine

Dobitnici nagrade će o tiome biti obavješteni putem pošte, kao i o načinu preuzimanja nagrada u roku od 8 dana od dana izvlačenja.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi